آخرین اخبار

تاریخ : 6. آذر 1393 - 17:04   |   کد مطلب: 11055
مشاور قرآني مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان گفت: مجالس شهدا نبايد صرفاً يك مراسم گراميداشت باشد بلكه بايد همچون خودِ شهيد، ‌زنده و پويا بوده و منجر به تحول فكري و عملي در مخاطبان شود.

به گزارش صبح رزن،حجت الاسلام "طالب تركاشوند" در آستانه برگزاري كنگره سراسري طلبه و دانشجوي شهرستان ملاير در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا_منطقه همدان،‌ افزود: از آنجا كه "اثربخشي" يكي از ويژگي هاي اجتناب ناپذير و بديهي هر برنامه فرهنگي است بنابراین در مراسم مربوط به شهدا نيز ضروري است فعاليت ها و اقدامات جديد و تازه اي صورت گيرد.

وي با تأكيد بر اينكه يادواره ها و كنگره ها بايد ارتباط محكم، منطقي، عاطفي و مداومي بين نسل ديروز، ‌امروز و فردا ايجاد کند، اظهار کرد: اين باعث مي شود نسل جديد ضمن آشنايي با افتخارات گذشته،‌ در راه تعالي و پيشرفت جامعه اسلامي با احساس مسئوليت تمام،‌ هرچه مصصم تر حركت كند.

تركاشوند ادامه داد: در اين راستا كنگره هاي شهدا،‌ ظرفيت بسيار بزرگي است كه مي تواند پيام و اهداف نسل گذشته را به درستي منتقل كند.

وي با تأكيد بر لزوم مستندسازي آثار ‌وصيت نامه ها‌ و دست نوشته هاي شهدا، ادامه داد: زندگي و نوع تربيت ديني و انقلابي شهدا بايد به عنوان خروجي مطلوب يادواره ها و كنگره ها چاپ و يا به تصوير كشيده شود.

مسئول انجمن هاي فرهنگي و هنري مساجد ملاير ‌اظهاركرد: برگزاري یادواره ها به صورت روتين، ‌ظاهري و سطحي، ‌آ‌سيبي است كه در دراز مدت تأثير منفي خود را نشان مي دهد و چه بسا به مرور زمان از برگزاركنندگان سلب انگيزه و از مخاطبان سلب جذابيت کند.

حجت الاسلام تركاشوند تصريح كرد: با توجه به تغيير شرايط زماني و مكاني و نوع مخاطبان، ‌توليد محتواي مراسم توأم با خلاقيت و نوآوري در قالب آثار فاخر هنري مرتبط با شهيد و شهادت مي تواند ضمن ايجاد جذابيت، شوق و رغبتِ مخاطبيني را كه سال ها از حماسه و ايثار فاصله گرفته اند، ‌نسبت به اين فرهنگ متعالي مضاعف کند.

مشاور قرآني مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان ‌يادآورشد: كنگره هاي شهدا بايد الهام بخش فرهنگ ايثار، ‌جهاد و شهادت باشند چرا كه فرهنگ دفاع مقدس مي تواند جامعه اسلامي را پشتيباني و تغذيه نمايد و تمسك عملي به اين فرهنگ باعث ترويج اخلاص،‌ صداقت، ‌توكل،‌اراده، بخشش و يك رنگي مي شود.

وي افزود: امروز راه برون رفت از بسياري از ناهنجاري و ناملايمات و آسيب هاي اجتماعي،‌ فرهنگ ناب دفاع مقدس است و بدون ترديد يكي از بسترهاي بهره مندي از اين فرهنگ،‌ برگزاري يادواره ها و كنگره هاي شهداست.

تركاشوند با اشاره به اينكه شهدا متعلق به عموم مردم هستند، ‌گفت: مشاركت حداكثري و نقش آفريني خودِ مردم در برنامه هاي مربوط به شهدا، ‌بر ماندگاري و جامعيت مراسم مي افزايد از سوي ديگر نهادها و ارگان هاي دولتي نيز بايد بستر، امكانات و تسهيلات لازم را فراهم کند.

دیدگاه شما