به گزارش صبح رزن به نقل از مهر، محمد ناصر نیک بخت شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: یکی از اهداف بازدید از واحدهای صنعتی نیمه فعال و تعطیل بررسی مشکلات آنها از نزدیک است.
وی با بیان اینکه در سال گذشته معوقات بانکی ۳۰۰ واحد صنعتی - تولیدی که نیمه فعال بودند تعیین تکلیف شده است، بیان داشت: این برنامه و پیگیری مشکلات واحدهای نیمه فعال و تعطیل در استان همدان ادامه دارد و باید به جایی رسید که دیگر هیچ واحد تولیدی در استان همدان تعطیل نباشد.
استاندار همدان در ادامه سخنانش عنوان داشت: از معاون برنامه ریزی استانداری و مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی و مسئولان خواسته شده تا واحدهای نیمه فعال در نواحی صنعتی و شهرک های صنعتی را بررسی و به مشکلات آنها رسیدگی شود.
نیک بخت با اشاره به برگزاری همایش فرصت های سرمایه گذاری در همدان و حضور رئیس بانک مرکزی در این همایش بیان داشت: رئیس بانک مرکزی در این همایش قول تامین سرمایه در گردش واحد های آماده برای تولید را داد که بر همین اساس ۷۰۰ واحد تولیدی استان همدان برای دریافت سرمایه در گردش به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان به بانک مرکزی معرفی شده اند.
وی در مورد واحد صنعتی پیرو که قطعات خودرو تولید می کند نیز ابراز داشت: این واحد صنعتی توانسته در زمان تحریم ماشین آلات مورد نیاز خود را کپیبرداری و یا طراحی و تولید کند.
استاندار همدان با بیان اینکه این واحد تولیدی نیاز خودروسازانی همچون سایپا، ایران خودرو و ال ۹۰ را تامین میکند، عنوان داشت: مالکان این واحد صنعتی در همایش سرمایهگذاری همدان دو تفاهمنامه در زمینه تولید بخاریهای کم مصرف و ساخت ماشین آلات معدنی و راهسازی امضا کردند.
مردم استان همدان نسبت به سرمایهگذاران دید مثبت دارند و از آنها استقبال میکنند
نیک بخت در ادامه با بیان اینکه به اینکه بیشتر مردم استان همدان نسبت به سرمایهگذاران دید مثبت دارند و از آنها استقبال میکنند، تاکید داشت: البته تعداد انگشت شماری در استان هستند که با سرمایه گذاران همراه نیستند اما این اعتقاد در استان که توسعه نیازمند سرمایهگذاری بخش خصوصی است، افراد مانع در برابر سرمایهگذاری را کنار میزند.
وی در ادامه گفت: مدیران استانی به اهمیت نقش سرمایهگذاران در توسعه استان واقف هستند و مدیران شهرستانی نیز باید این حساسیت را داشته باشند.
استاندار همدان با تاکید بر اینکه مدیران شهرستانی باید همراهی بیشتری با سرمایهگذاران انجام دهند، ابراز داشت: مدیران شهرستانی باید با دید همکاری با سرمایه گذاران وارد عمل شوند.
نیکبخت با تأکید بر اینکه مدیران شهرستانی باید توجه بیشتری به سرمایهگذاران داشته باشند، گفت: ایجاد شغل و در پی آن حل مشکلات اجتماعی و اقتصادی هر منطقه در گرو سرمایهگذاری بخش خصوصی است و نباید کاری کرد که آنها از انجام سرمایهگذاری پشیمان شوند.
وی با بیان اینکه مدیرعامل بانک سپه به زودی به استان سفر می کند، ادامه داد: از این فرصت استفاده شده و مشکلات واحدهای صنعتی از جمله رزن صاف که مشکل برق رسانی دارد با مدیرعامل بانک سپه مطرح میشود.
دیدگاه شما