به گزارش صبح رزن، ابوالفضل براتزاده با اظهار اينکه يکي از دستاوردهاي انقلاب اسلامي به برکت نگاه مدبرانه امام خميني(ره) تشکيل نهاد مقدس بسيج بوده است، بيان کرد: بسيج با سازماندهي نيروهاي معتقد و داوطلب و حضور درصحن ههاي مورد نياز انقلاب در مقاطع و عرصه هاي گوناگون تاکنون يکي از عوامل اصلي تداوم انقلاب بوده است و قدرت معنوي و مردمي نظام جمهوري اسلامي ايران را نشان داده است.
وي از 8 سال دفاع مقدس گفت و در ادامه با اشاره به بيانات مقام معظم اظهار کرد: ،« جنگ ما يک گنج بود » رهبري که گنجي که مد نظر ايشان بوده؛ همان روحيه ايثار و شهادت است که رزمندگان اسلام در طول 8 سال دفاع مقدس به صحنه ظهور رساندند.
به گفته وي، امروز هم در عرصه هاي مختلف فرهنگي، سياسي و اقتصادي به فرهنگ و تفکر بسيجي نياز است.
براتزاده افزود: در راستاي مسئوليت بسيج درعرصه هاي مختلف، فعاليت هاي بسيار خوبي در شهرستان انجام شده است؛ بنابراين در عرصه معنوي تافزايي و خودسازي معنوي و ارتقاي سطح معرفت، بصيرت، تربيت و مهارت بسيجيان طرح صالحين در همه پايگاه هاي مقاومت محله ها و قشرهاي مختلف بسيج در حال انجام است که تاکنون حدود 600 حلقه صالحين سازماندهي شده و در حال اجراست.
وي بيان کرد: بسيجيان با حضور در حلقه هاي صالحين به صورت مسجد محور حداقل هفته اي يک جلسه در اين حلقه ها حضور پيدا کرده و با نظارت گروه ها در ابعاد 4گانه در راستاي ارتقاي سطح معنوي خود اقدام می کنند.
فرمانده ناحيه رزن گفت: حلقه هاي صالحين در سطوح مختلف نونهالان، نوجوانان، جوانان، ميان سالان و بزرگسالان در پايگاه هاي خواهران و برادران در حال اجراست.
همچنين در عرصه مقابله با تهاجم فرهنگي، سياسي و اجتماعي طرح مقابله با ماهواره (دجالواره) از ابتداي سال 93 در شهرستان رزن با همکاري همه ادارات و نهادها، برنامه هاي متعددي با هدف مقابله با تأثيرات مخرب شبکه هاي ماهوار هاي به اجرا درآمده است.
براتزاده حاصل اقدامات اقنايي و ارشادي در سطح پايگاه هاي مقاومت و توسط بسيجيان را جمع آوري 200 دستگاه گيرنده ماهواره که به صورت داوطلبانه تحويل داده شده است، دانست.
فرمانده سپاه ناحيه رزن در ادامه با اشاره به طرح هاي اشتغالزايي هم گفت: در عرصه اقتصادي و
اشتغالزايي و مقابله با تحريم هاي اقتصادي دشمنان، سازمان بسيج با طرح اقتصاد مقاومتي با هدف ايجاد فرصت هاي شغلي و ايجاد امنيت اقتصادي با اجراي طرح هاي 12 گانه اقتصاد مقاومتي برنامه ريزي و اقدام کرده است.
وي افزود: در راستاي طرح اقتصاد مقاومتي با پرداخت مبلغ 12 ميليارد و 970 ميليون ريال تسهيلات 16درصد به متقاضيان توانسته ايم در عرصه اشتغالزايي بسيجيان گام هاي مؤثري برداريم.
براتزاده با بيان اينکه سپاه ناحيه رزن توانسته در عرصه آموزش هاي اقتصاد مقاومتي نيز رويکرد مناسبي داشته باشد، گفت: آموزش در عرصه هاي مختلف در پايگاه هاي روستايي شهرستان برگزار شده و تا به امروز بيش از 200 نفر در اين دوره ها شرکت کرده اند.
همچنين گفتني است، اين دوره ها از 5 بهمن ماه آغاز و تا پايان بهمن ماه ادامه دارد.
وي با اشاره به موضوع کلا سهاي تشکيل شده هم اظهار کرد: در اين دوره ها موضوعاتي از قبيل پرورش قارچ، زنبورداري، گلخانه، دامداري، بلدرچين، مرغ بومي و... آموزش داده خواهد شد و در پايان به هر نفري که مايل به همکاري باشد، تسهيلات خوداشتغالي اعطا مي شود.
دیدگاه شما