آخرین اخبار

تاریخ : 28. بهمن 1393 - 8:05   |   کد مطلب: 12084
وجود برخی عناصر اصلاح‌طلب اما متعهد در دولت قابل کتمان نیست که در برخی موارد قابل تقدیر نیز هست.

به گزارش صبح رزن، پایگاه تحلیلی - خبری شیـــرازه نوشت: اصول‌گرا یا اصلاح‌طلب؟ این سوال کلیشه‌ای در حوزه‌های مختلف مدیریتی شنیده می‌شود که فلان مدیر اصلاح‌طلب است یا اصول‌گرا؟ این وزیر به اصلاح‌طلب‌ها میدان داده یا اصول‌گرا‌ها؟

اگرچه پرسش از جهت‌گیری سیاسی یک مدیر بالذات امری ناپسند نیست اما فارغ از اصلاح‌طلب و اصولگرا بودن مدیران، باید از ارزش‌های مشترک انسانی، ملی و اسلامی نیز سخن گفت. آیا یک مدیر اصلاح‌طلب یا اصول‌گرا می‌تواند بدون تعهد به چنین ارزش‌هایی و صرفا به دلیل همسویی با گفتمان دولت، بر صندلی وزارت، استانداری، مشاورت، فرمانداری، مدیرکلی و ... تکیه بزند؟

وقتی دکتر روحانی در رقابت انتخاباتی سال 92 شعار اعتدال سر می‌داد، کم‌تر کسی بود که در پَس این اعتدال، اصلاح‌طلبی را نبیند. وقتی که روحانی به پاستور رفت تا ششمین رئیس جمهور ایران باشد، این گمانه عملی شد. موجی از مدیران اصلاح‌طلب پست‌های مدیریتی را قبضه کردند.

روحانی تمایلات اصلاح‌طلبانه داشت و این‌که در دولت او سیستم توزیع پست‌ها متناسب با این تمایلات باشد، اگرچه با شعار اعتدال هم‌خوانی نداشت اما چیز عجیبی هم بود. اما آیا مدیران دولت روحانی، همگی به ارزش‌های ملی، انسانی و اسلامی پای‌بند بودند؟

وجود برخی عناصر اصلاح‌طلب اما متعهد در دولت قابل کتمان نیست که در برخی موارد قابل تقدیر نیز هست. اما سوال اصلی این است که وجود برخی فرمانداران با سوابق مشخص، چگونه باید توجیه شود؟ دولت تمایل دارد تا بیشتر از اصلاح‌طلبان بهره ببرد، اما آیا گفتمان اصلاح‌طلبی، فساد اخلاقی، ارتشا، فساد مالی، حمایت از فتنه‌گران، توهین به شهدا و ... را می‌پذیرد؟ اگر پاسخ مثبت است که ... اما اگر پاسخ منفی است که همین‌گونه است، چگونه زد و بندهای سیاسی زیر پرچم اصلاح‌طلبی، مجوزی شده است برای حضور چنین افرادی در برخی فرمانداری‌ها؟ به عنوان مثال، فرماندار تکاب در استان آذریابجان غربی اخیرا مقام شهادت و شهدا را زیر سوال برده و گفته:

این جا نمی شود خیلی از مسائل را گفت کسانی هستند که به اسم شهید هستند اصلا واقعا شهید نشده اند، اتفاقی روی مین رفته اند، ترکش اصابت کرده یا در نزاع های محلی کشته شده اند! و یا حتی کسانی هم هستند که در جنگ بوده اند و حالا شانس آورده اند و تیر به آنها اصابت نکرده، حالا سعادت نداشته اند. آنها چکار کنند و حتی این هم عادلانه نیست که به فرزندان شهدا بیشتر سهمیه بدهند و به آنها ندهند و ...

یا فرماندار داراب در حالی که رهبر انقلاب بارها مساله فتنه و فتنه‌گران را تذکر داده‌اند، دوباره در مقام دفاع از یکی از فتنه‌گران برآمده و در یادداشتی در ستایش از خاتمی نوشته است:

یکی از علمای اسلام به خاتمی عزیز گفته بود شما اسلام را زنده نگه داشته اید و خاتمی مظلوم همواره مدافع اسلام، نظام، انقلاب و ولایت و مردم بوده است، تبعیت ایشان از مقام معظم رهبری و همراهی ایشان با ولایت کامل بود ... بنا نداشتم در فضای مجازی مطلبی بنویسم اما مطالب دوستان را که مشاهده کردم دیدم از همه چیز باخبرید، آنچه امروز مطرح شد در واقع دفاع از حرمت و کرامت انسان بود، آن هم سید بزگواری که خدمتگزار صدیق نظام مقدس جمهوری اسلامی و معمار گفتگوی تمدنها و منادی اخلاق و صلح و عدالت بوده و هست.

از این دست اظهارات و مواضع بیش‌تر از این می‌توان ذکر کرد.

آخرین رخ داد تلخ نیز حضور فرماندار شهرستان دشتی در جلسه رقص و پایکوبی بود که پیش از این در رسانه ها بازتاب های فراوانی داشت. (اینجا ببینید)

آیا انتصاب این فرمانداران نشانه قحط الرجال در میان اصلاح طلبان است؟

آیا انتصاب این فرمانداران نشانه قحط الرجال در میان اصلاح طلبان است؟
فرماندار شهرستان دشتی بوشهر در مراسم رقص و پایکوبی!

حالا که دولت عزمش جزم است تا برای صرف کردن واژه «اعتدال» از همه طیف ها استفاده کند و سهم ویژه ای برای اصلاح طلبان کنار بگذارد، باید پرسید آیا انسان فرهیخته و پای‌بند به انقلاب و ارزش‌های آن در میان اصلاح‌طلبان کم است که میدان به چنین عناصری داده می‌شود؟ آیا وزیر کشور به این موارد اشاره دارد؟ آیا او می‌داند که نمی‌تواند در وضعیت کنونی کشور روی چنین فرمانداری حساب باز کند؟

انتهای پیام/گ

دیدگاه شما