"اصغر جهانیان" در گفت و گو با خبرنگار خبر گزاری دانشجویان ایران(ایسنا)_منطقه همدان، اظهار کرد: عزم ملی صرف فعل خواستن در تک تک آحاد ملت است و برای دستیابی به آن باید تمامی افراد اعم از مردم و مسئولان بدون ملاحظه به خواسته ها و نیازهای شخصی در آن مشارکت کنند.
وی ادامه داد: در این عزم ملی، منافع جامعه و مردم بر منافع فردی، گروهی و حزبی اولویت خواهد داشت و در یک کلام منافع ملی و کلان بر منافع خرد و مقطعی ارجحیت پیدا می کند.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی با تاکیدات مقام معظم رهبری استفاده از ظرفیت های داخلی و تامل سازنده با خارج است، تصریح کرد: نقشه راهی که مقام معظم رهبری در رسیدن به اقتصادی شکوفا و بدون وابستگی در افق ۱۴۰۴ به آن اشاره می کنند، سندی است که می تواند کشور را به آرمانهای مترقی انقلاب اسلامی رهنمون کند و این سند، همان اقتصاد مقاومتی با تکیه بر توانمندی های داخلی و ظرفیتهای درونی کشور با رویکردی دانش محور و تعامل صحیح با دنیای خارج است.
جهانیان خاطرنشان کرد: رهنمودها و سیاست های بصیرت مندانه مقام معظم رهبری در مقطع کنونی و به شکل ویژه مدیریت جهادی و هم افزایی بین دستگاه های اجرایی سیاست جدی مدیران و مسئولان دستگاه های اجرایی برای حل مشکلات کنونی را می طلبد.
وی ادامه داد: به عنوان عضوی از شورای عالی استان ها از مسئولان استانی و به ویژه در حیطه وظایف کاری و خدمتگزاری خویش از مدیران ارشد اجرایی استان همدان می خواهم که برای برطرف کردن مشکلات در حوزه های مختلف رهنمود های مقام معظم رهبری را نصب العین خود قرار داده و برای اجرایی شدن آن تلاش کنند چراکه در این صورت بسیاری از مشکلات در حوزه های مختلف، برطرف می شود و در واقع حل مسائل را یافته ایم.
جهانیان بیان کرد: می توان این مشکل را به سایر استان ها نیز بسط داد و با شناخت ظرفیت های بالقوه و بالفعل مناطقی به غیر از مراکز استان ها، با عزمی ملی در راستای ارتقای وضعیت اقتصادی چرخه های تولیدی و صنعتی شهرستان ها به رونق بازار اشتغال در آن استان در کشور و حتی در راه اجرایی کردن بخشی از منویات رهبر انقلاب اسلامی در این موضوع گام برداشت.
وی اظهار کرد: فراهم کردن زیرساخت های لازم صنعت و تولید در شهرکهای صنعتی شهرها، کمبود نقدینگی، بروکراسی اداری به ویژه در بخش بانک ها و دریافت تسهیلات و صد البته نبود موقعیت و کم توجهی در جذب سرمایه گذار در سایر شهرهای استان از مسائل مهمی است که به اعتقاد صنعتگران و تولیدکنندگان زمینه رکود و مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی را فراهم کرده است.
جهانیان با بیان اینکه ظرفیتهای بیان شده در طول سال های گذشته برای نمود پیدا کردن فرهنگ جهادی مغفول مانده است، گفت: نخستین قدم در ایجاد مدیریت جهادی تلاش برای استفاده و توجه به این پتانسیل هاست و ما باید باور کنیم که ظرفیت و توانایی علمی، ارزشی، فرهنگی، اقتصادی، ایجاد تحول و جهاد در مدیریت کشور را داریم و باید نشان دهیم فرهنگ ما در مدیریت کشور توانمند و تاثیرگذار است.
دیدگاه شما