به گزارش صبح رزن،آیت الله غیاث الدین طه محمدی روز دوشنبه در آیین اختتامیه هفته سلامت افزود: نوع تغذیه به صورت مستقیم با شکل گیری شخصیت افراد در ارتباط است به این دلیل نیز در دین مبین اسلام بر لزوم توجه به تغذیه تاکید بسیار شده است.
وی با بیان اینکه آشفتگی بازار تغذیه انتخاب درست را برای مردم سخت تر کرده است اضافه کرد: بروز ناهنجاری های جنینی و ناهنجاری های اجتماعی در بزرگسالی از جمله تاثیرات تغذیه غلط و استفاده از لقمه های شبهناک است.
طه محمدی ادامه داد: والدین سعی کنند تا جایی که امکان دارد از خرید غذاهای آماده در سبد خانواده خودداری کنند و فرهنگ استفاده غلط از مواد غذایی را از سفره خانواده خود حذف کنند.
وی عنوان کرد: سبزی و باغات میوه در برخی مناطق همدان با فاضلاب آبیاری می شود که به دلیل وجود ترکیباتی مانند جیوه در این آب ها محصول به عمل آمده نیز آلوده خواهد بود اما به دلیل سودجویی برخی افراد این محصولات در سطح بازار عرضه می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این آیین با بیان اینکه تامین 30 درصد از سلامت جامعه عهده مجموعه دانشگاه علوم پزشکی است اضافه کرد: تامین 70 درصد دیگر از سلامت مردم عهده سایر متولیان امر و دستگاه های اجرایی در جامعه است.
حبیب الله موسوی بهار گفت: به زودی سالروز اجرای طرح تحول نظام سلامت به عنوان یکی از موفق ترین برنامه های دولت تدبیر و امید برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: رضایت بیماران به دلیل کاهش پرداختی ها از جیب مردم و ارتقا وضعیت هتلینگ بیمارستان ها از بارزترین اثرات طرح تحول نظام سلامت در جامعه است.
در این همایش از 90 نفر از فعالان حوزه سلامت استان همدان تجلیل شد.
ایمنی غذا از مزرعه تا سفره شعار امسال سازمان جهانی بهداشت عنوان شده است.
یکم تا هفتم اردیبهشت ماه هفته ملی سلامت نامگذاری شده است.
7530/6993
انتهای پیام /*
دیدگاه شما