محمد پوینده روز یکشنبه در گردهمایی تبیین طرح ایجاد واحدهای تولیدی در روستاها افزود:با اجرای این طرح در شهر های زیر 20 هزار نفر می توان زمینه رفاه اجتماعی را در مناطق محروم فراهم کرده و از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری کرد.
وی ادامه داد:در این طرح که به همت دولت تدبیر و امید در آستانه عملی شدن است روستاییان می توانند با معرفی طرح های اشتغالزایی متناسب با نیاز و توانایی منطقه خود از تسهیلات در نظر گرفته شده استفاده کنند.
وی با بیان اینکه حداقل این تسهیلات دو میلیارد ریال و حداکثر آن 40 میلیارد ریال است عنوان کرد:اولویت با طرح هایی است که اشتغالزایی بیشتری به دنبال داشته باشد.
وی ادامه داد:این تسهیلات به تعاونی هایی پرداخت خواهد شد که بالای 200 عضو داشته و به صورت مشارکتی فعالیت می کنند و سود تسهیلات این تعاونی نیز سه درصد خواهد بود.
وی با بیان اینکه بازپرداخت این تسهیلات پنج ساله است گفت:از کارت یارانه ها نیزمی توان به عنوان ضمانت در این تسهیلات استفاده کرد.
وی عنوان کرد:طرح مشارکت مردم در راه اندازی واحدهای تولیدی مستقر در روستا به منظور توجه به فرآورده ها و تولیدات روستایی مانند محصولات کشاورزی زراعی و دامی و صنایع تبدیلی می تواند تاثیر گذار باشد.
وی خاطر نشان کرد:ایجاد صنایع تبدیلی به عنوان یکی از مهمترین نیازهای استان با اجرای طرح مشارکت مردم در راه اندازی واحد های تولیدی مستقر در روستاها محقق می شود.
پوینده افزود: به منظور ایجاد اشتغال درروستاها باید دستگاه ها همت خود را برای بهبود وضعیت اقتصادی آنها بکار گیرند و با آموزش در زمینه های مختلف از جمله صنایع دستی امکان ایجاد مشاغل مناسب را فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه باید به روستاها به عنوان یک واحد تولیدی با دستاوردهای مختلف توجه کرد گفت: توجه به صنایع تبدیلی روستاها ضروری است.
وی عنوان کرد:توجه به روستاییان و عشایر و حرکت در جهت توانمندسازی آنها موجب کاهش نرخ بیکاری، کاهش حاشیه نشینی و افزایش تولید ملی و امنیت مرزها می شود.
وی افزود: هدایت نقدینگی مردم به سمت فعالیت های اقتصادی مولد و پایدار، کاهش نرخ تورم، کارآفرینی جمعی، تقویت احساس تعلق و پیوند اهالی روستا به تولید و اقتصاد روستایی، افزایش بهره وری و تکمیل زنجیره ای ارزش تولید و کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از مهاجرت از اهداف و نتایج اجرای طرح مشارکت مردم در فعالیت های اقتصادی و تولیدی روستایی است.
وی با تاکید بر اینکه روستاییان از فرصت موجود استفاده کنند ادامه داد:این طرح با هدف ایجاد اشتغال پایدار در روستاها اجرایی می شود.
40 درصد از جمعیت استان همدان را روستاییان تشکیل داده و یک هزار و 37 روستا در این استان وجود دارد.
7530/1181
انتهای پیام /*
دیدگاه شما