به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، غلامرضا فرهادی ظهر امروز در گردهمایی دهیاران، شوراها و مسئولان خانههای قرآنی روستایی استان، با بیان اینکه شاهد برگزاری کلاسهای قرآنی، هیئتهای مذهبی و برنامههای مختلف در روستاها هستیم، اظهار کرد: باید با استفاده از ظرفیتهای خوب ادارات و همافزایی برنامههای فاخر قرآنی انجام شود.
وی تصریح کرد: شهر همدان با 32 روستا با جمعیت بالای یکهزار نفر، دارای 14 خانه قرآن روستایی فعال است.
رئیس اداره امور قرآنی همدان به 218 روستا با جمعیت بالای یکهزار نفر و فعالیت 115 خانه قرآنی در شهرستانها اشاره کرد و گفت: ملایر با 32 روستا و 10 خانه قرآن، نهاوند با 24 روستا و 15 خانه قرآن، تویسرکان با 16 روستا و 15 خانه قرآن، رزن با 32 روستا و 16 خانه قرآن، کبودرآهنگ با 36 روستا و 32 خانه قرآن، فامنین با 9 روستا و هشت خانه قرآنی، بهار با 23 روستا و 12 خانه قرآنی و اسدآباد با 14 روستا و دو خانه قرآنی فعالیت لازم در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی را انجام میدهند.
وی با بیان اینکه اکنون 3 هزار 166 خانه قرآن روستایی و یکهزار و 884 خانه قرآن شهری در کشور فعال است، گفت: در استان همدان 12 خانه قرآن شهری فعال است.
فرهادی هدف از آموزش افراد در زمینه قرآنی را مستقل شدن روستاها از لحاظ معلم قرآن بیان کرد و ابراز داشت: از امروز آموزش دهیارها آغاز میشود و با شناسایی افراد قرآنی مستعد روستاها به جمع آموزشدهندگان افزوده خواهند شد.
وی با بیان اینکه با تشکیل مجمع خیرین قرآن و عترت و اجرای آن در سال گذشته مبلغی بالغ بر 5 میلیون تومان جمعآوری شد، استفاده از فضاهای موجود برای انجام امور فرهنگی را لازم دانست و گفت: باید از فضاهای موجود در خانههای عالم روستاها و کلاسهای آموزش و پرورش برای آموزش قرآنی استفاده شود.
رئیس اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه باید شوراهای فرهنگی قرآنی در روستاها تشکیل شود، گفت: از سوی دیگر باید نیروها با همکاری یکدیگر شورای محلات را ایجاد کنند و از اماکن موجود در برگزاری برنامهها استفاده شود.
وی با اشاره به برگزاری آموزشهای قرآنی در جلسات خانگی، گفت: با شناسایی جلسات خانگی روستاها و و تجمیع آنها برگزاری برنامههای قرآنی انجام شود.
فرهادی افزود: اطلاعرسانی مسابقه کشوری نورالهدی با حفظ جزءهای یک و سه از طریق خانههای قرآنی روستایی انجام خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: دهیاران با مراجعه به سازمان تبلیغات اسلامی میتوانند محصولات قرآنی و اقلام مورد نیاز خانههای قرآنی روستایی را تأمین کنند.
رئیس اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی همدان با بیان اینکه در تابستان برنامهها برای آموزش 2 هزار 500 نفر برای آموزش صحیحخوانی قرآن انجام شده، گفت: در صورت اختصاص اعتبار این تعداد به 5 هزار نفر افزایش مییابد.
مدیرعامل اتحادیه موسسات و خانههای قرآنی همدان نیز در این گردهمایی اظهار کرد: برای انجام فعالیتهای قرآنی باید برنامه مدون با اتحاد صورت گیرد.
هاشم سعیدیشکوه ادامه داد: دهیاران باید فضای خانههای عالم روستاها و اماکن خالی از سکنه را شناسایی کنند و به خانههای قرآن روستایی اختصاص دهند.
وی بهترین راهکار برای توسعه خانههای قرآنی روستایی را ترویج فرهنگ وقف قرآنی دانست و ابراز داشت: باید فرهنگ وقف قرآنی را در جامعه نهادینه کنیم.
رئیس اداره امور قرآنی سازمان تبلیغات اسلامی همدان تاکید کرد: مردم علاقهمند به کمک در فعالیتهای قرآنی هستند که اغلب یا راه را نمیدانند و یا اطلاعرسانی درست صورت نمیگیرد که باید در این زمینه نیز تدابیری اندیشیده شود.
دیدگاه شما