به گزارش صبح رزن،این روزها و هفته ای که در حال سپری کردن آن هستیم متعلق به خبرنگاران به عنوان طلایه داران عرصه ی آگاهی،اندیشه و خبر است.
برای تجلیل از این مجموعه ی بزرگ و خدوم به سراغ پیشکسوت این حوزه در شهرستان رزن رفته ایم.
متن زیر یادداشتی از خلیل اسگندری خبرنگار با سابقه ی دیار عالم خیز رزن می باشد.
اسکندری از دوران نوجوانی کار در این عرصه را در جراید ملی و استانی آغاز و تا کنون نیز همچنان به تلاشهای خود ادامه می دهد.
با تبریک روز خبرنگار و گرامی داشت یاد و خاطره ی تمامی خبرنگاران شهید که با نثار خون خود عزت و سربلندی را برای ما به ارمغان آوردند.
بنده کار خبرنگاری را از سال 60 شروع و اولین کار خبری خود را از مجله ی عروة الوثقی نشریه دانش آموزی حزب جمهوری اسلامی در منطقه بودم.
کار خبری را با روزنامه ی جمهوری اسلامی که روزنامه ی وابسته به حزب جمهوری اسلامی بود ادامه دادم.
در همان سال که اوایل دهه 60 بود ،در منطقه روزنامه ها ی کیهان،اطلاعات و انقلاب اسلامی که وابسته به بنی صدر بود توزیع می شد.
ماهم برای نیروهای انقلاب روزنامه ی جمهوری اسلامی را که آن موقع تنها روزنامه ی مدافع خط امام (ره) و شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی بود ، توزیع میکردیم.
و اخبار منطقه را به روزنامه ارسال می نمودیم .روزنامه ی جمهوری اسلامی آن موقع با توجه به اینکه تنها نشریه ای بود که افکار و اهداف حزب را منتشر می کرد و در مقابل منافقین و طرفداران بنی صدر ایستادگی می نمود؛ با چاپ مقالات توانسته بود حرف دل نیروهای خط امام را در جامعه بزند.
بعد از تعطیلی جزب جمهوری اسلامی روزنامه با توجه به امر مقام معظم رهبری که آن موقع صاحب امتیاز جریده بودند به فعالیت ادامه داد.
بنده هم وارد جهاد سازندگی شدم.ولی کار خبرنگاری را با عشق و علاقه پیگیری می کردم و هر روز روزنامه را توزیع و اخبار منطقه را به تهران برای درج در روزنامه ارسال می کردم.
در سال 61 خبرهای منطقه ی قروه ی درجزین را به صدا و سیما ارسال میکردم.
بیشترین خبرهای آن موقع اعزام بسیجیان به جبهه های نور علیه ظلمت،تشییع شهدای والامقام و نماز جمعه بود.
از سال 82 نیز از صدا و سیمای مرکز همدان برای همکاری در ارسال خبر شهرستان به عنوان خبرنگار افتخاری انتخاب شدم و تا پایان سال 89 ادامه داشت.
در سال 72 تا 76 با همکاری و مساعدت فرماندار وقت مرحوم موسوی منش اقدام به تهیه و چاپ ویژه نامه جمهوری اسلامی که حاوی اخبار و مقالات و معرفی شهرستان بود کردیم.
که تعداد بیش از 65 ویژه نامه ی شهرستان در کشور و استان منتشر شد.
این ویژه نامه با استقبال خوب مردم شهرستان روبرو شد.
به نظر می رسد آنچه که یک خبرنگار باید همواره به یاد داشته باشد چند نکته ی بسیار مهم است :خبرنگار فقط نباید به تعریف و تمجید از مسئولین بسنده کند ،باید مشکلات را هم بیان کند.خبرنگار باید در بیان خبر انصاف و امانت داری را رعایت کند.
در همین خصوص خاطرات خوبی که بنده از دوران خبرنگاری دارم انعکاس مشکلات مردم بود که خوشبختانه خوب جواب داد.
یکی از این موارد در سال 84 کمبود سموم آفت سن گندم بود که کشاورزان آن را به بنده منعکس کردند و در روزنامه ی جمهوری اسلامی درج و فردای آن روز روابط عمومی وزارت کشاورزی سابق جواب داد و سموم مورد نیاز تامین شد.
و نمونه های این خاطرات و تاثیر گذاری خبر برای حل مشکلات مردم زیاد بوده است.
نکته ای نیز باید مسئولین شهرستان و کشور در نظر داشته باشند و آن هم این است که امیدوارم مسئولین با سعه ی صدر بیشتر با خبرنگاران که بدون هیچ گونه توقعی تنها به رسالت خبری خود که آن هم اطلاع رسانی و بیان واقعیتها است می پردازند،برخورد و رفتار نمایند.
در گذشته که کار خبرنگاری را شروع کرده بودم حتی برای ارسال خبر هم با مشکل مواجه بودیم.
خبرها را از مخابرات رزن و قروه به دفتر روزنامه بصورت شفاهی قرائت میکردم و آنها نیز صدای من را ضبط میکردند و سپس بصورت خبر در روزنامه به چاپ می رساندند.
اما امروزه با پیشرفت در عرصه ی ارتباطات خبرها در طول چندین ثانیه ارسال و در جراید و خبرگزاری ها منتشر می شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما