به گزارش صبح رزن،علی سیفیار در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: 58 کانون فرهنگی فعال مجوزدار رسمی در مساجد شهرستان رزن وجود دارد که در حال فعالیت هستند.
وی افزود: امسال سه مجوز رسمی دیگر از طرف اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برای تشکیل این کانونهای فرهنگی در مساجد شهرستان صادر شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رزن در زمینه فعالیت و برنامه کانونها در مساجد شهرستان گفت: برنامه کانونها در دو بخش ارائه میشود که یک حوزه مربوط به فعالیتهای قرآنی شامل آموزش قرآن، طرح تلاوت نور، حفظ، تجوید و قرائت قرآن است.
وی ادامه داد: بخش دیگر برگزاری کلاسهایی در حوزه فرهنگی هنری که خوشنویسی، طراحی و نقاشی، نمایش و سرود و آهنگهای انقلابی را در بر میگیرد.
سیفیار با اشاره به وضعیت کتابخانههای کانونها در مساجد تصریح کرد: 40 کانون مجهز به کتابخانه است و تجهیز 18 کانون باقیمانده به کتابخانه نیز در دست اقدام است.
وی گفت: در حال حاضر 4 هزار نفر عضو فعال در کانونهای مساجد شهرستان رزن عضو هستند که از برنامهها و کلاسهای کانونها در مساجد استفاده میکنند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان رزن با بیان اینکه هماکنون 50 کانون در روستاهای رزن در حال فعالیت هستند، افزود: هشت کانون در حوزه شهری (رزن، قروه، دمق) فعال هستند که از این تعداد سه کانون مربوط به شهرستان رزن است.
وی ادامه داد: یکی از شرایط تجهیز این کانونها در مساجد روستاها این است که این روستاها بالای 100 نفر خانوار باشند و از نظر تعداد تحصیلکردهها و سطح فرهنگی در حد مطلوبی باشند.
سیفیار افزود: برای صدور مجوز این کانونها در مساجد از جانب اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در سطح شهرستان هیچ محدودیتی وجود ندارد.
وی با بیان اینکه کانونها به عنوان سفیران فرهنگی در روستاها فعال هستند، گفت: انتظار داریم اعتبار این کانونها در سطح شهرستان افزایش یابد.
رئیس ارشاد اسلامی رزن در مورد مشکلات این کانونها در شهرستان اظهار کرد: افزایش تجهیزات و امکانات کانونها، همکاری امام جماعت مساجد و هیئت امنا و خریداری کتابهای بهروز برای کتابخانهها از جمله نیازهای کانونهای فرهنگی در مساجد رزن است.
وی خاطرنشان کرد: کانونهای فرهنگی هنری در مساجد یک بنیاد محکم و قوی است که با تشویق و جذب جوانان به مساجد موجب میشوند که جلوی هجمه فرهنگی دشمن گرفته شود.
دیدگاه شما