تاریخ : 22. آبان 1394 - 17:25   |   کد مطلب: 15294
همایش بین‌اللملی میرسیدعلی همدانی بعد از 2 روز فعالیت با تجلیل از ارائه دهندگان مقالات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، سازمان جهانی یونسکو سال 2015 را به نام ممیرسیدعلی همدانی نامگذاری کرده است و در این راستا مدیریت ارشد استان همدان نیز سال 94 را سال میر همدان نام نهاد و برای نکوداشت شاه همدان، همایش بین‌اللملی میر سیدعلی همدانی 20 و 21 آبان ماه به میزبانی همدان برگزار شد.

همایش بین‌المللی میر سیدعلی همدانی با حضور سفیران کشورهای تاجیکستان و پاکستان در ایران، رئیس انجمن دوستی ایران و تاجیسکتان و شخصیت‌های فرهنگی و علمی ایران و کشورهای کشمیر، کولاب، تاجیکستان، الجزایر و هند برگزار شد.

دبیرخانه همایش بین‌المللی میر سیدعلی همدانی 140 مقاله را از پروهشگران و نویسندگان دریافت کرد که هر مقاله توسط 2 داور مورد ارزیابی قرار گرفت که بعد از بررسی مقالاتی که امتیاز آنها بین 60 تا 100 نمره بود، جزء مقالات برتر شناخته شدند.

مقالات برتر در کتاب مجموعه مقالات نخستین همایش بین‌اللملی میرسیدعلی همدانی با عنوان «پور مادستان، پیر هندوستان» به چاپ رسیده است و چکیده دیگر مقالات نیز در این مجموعه نیز منتشر شده است.

در این راستا مقالات حکیمه دبیران، محمدجعفر قنواتی، مصطفی رستمی، تیمور مالمیر، محمدرضا نجاریان، قاسم صافی، سیداحمد پارسا، مجید منصوری و ذبیح‌الله مطهری‌خواه در آئین اختتامیه همایش بین‌اللملی میرسیدعلی همدانی به عنوان مقالات برتر مورد تجلیل قرار گرفت.

همچنین از مجتهد شبستری، علی‌اصغر شعر دوست، پرویز اذکایی و حجت‌الله فرهانی به عنوان سخنرانان بخش نسیت‌های علمی همایش بین‌المللی میر سیدعلی همدانی تجلیل به عمل آمد.

پرویز اذکایی پژوهشگر و نویسنده همدانی به سبب تألیف کتاب جامع «میر همدان» که در آئین افتتاحیه این همایش بین‌اللملی رونمایی شد، تقدیر شد.

در آئین برگزاری نخستین همایش بین‌اللملی میرسیدعلی همدانی، پیشنهاد تأسیس بنیاد بین‌المللی میر سیدعلی همدانی با حضور کشورهای آسیای میانه داده شد.

به گزارش تسنیم، میر‌سید‌علی همدانی، عارف و عالم برجسته قرن هشتم در همدان به دنیا آمد، وی یکی از نوابغ و شخصیت‌های طراز اول ایرانی است که با سفر به شبه قاره هند و پاکستان، ماورالنهر، شام و بلاد عربی به فعالیت‌های گوناگون دینی و فرهنگی پرداخت به طوری که رواج و گسترش دین مبین اسلام و زبان ادبیات فارسی در میان مردم «کشمیر»، مرهون سعی و تلاش وی است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن