تاریخ : 23. آبان 1394 - 20:14   |   کد مطلب: 15316
مدیرکل تجهیز، توسعه و نوسازی مدارس استان همدان گفت: امسال 104 میلیارد ریال اعتبار ملی به استانداردسازی سیستم گرمایشی 1400 کلاس درس در مدارس همدان اختصاص یافت.

به گزارش صبح رزن،فرزاد تیموری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان درباره وضعیت استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس سطح استان همدان اظهار داشت: براساس اعتبارات ملی پیش‌بینی شده در بودجه 94 کشور برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس، سهم استان همدان 104 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی استان همدان، استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس این استان در اولویت قرار دارد که اعتبارات تخصیصی در این زمینه با دو شاخص دانش‌آموزی و ضریب محرومیت هر شهرستان با هماهنگی آموزش و پرورش استان توزیع می‌شود.

مدیرکل تجهیز، توسعه و نوسازی مدارس استان همدان تصریح کرد: در این راستا مناطق 19گانه آموزشی استان نیازها و مدارس اولویت‌دار برای تجهیز و استانداردسازی سیستم گرمایشی را اعلام کردند و کارشناسان فنی نیز بازدید‌های لازم را به عمل آوردند.

وی بیان کرد: از تابستان امسال عملیات استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس آغاز شده است و تعداد قابل توجهی به سبب سردسیر بودن استان همدان به بهره‌برداری رسیده است و عملیات تجهیز تعدادی از کلاس‌های مدارس نیز در حال انجام است.

تیموری با اشاره به اینکه تاکنون 15 میلیارد ریال اعتبار استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس برای استان همدان جذب شده است، عنوان کرد: در صورت تخصیص کامل اعتبارات ملی طبق برنامه پیش‌بینی شده سیستم گرمایشی یک‌هزار و 400 کلاس درس استان استانداردسازی می‌شوند.

وی گفت: عمده اعتبارات استانداردسازی سیستم گرمایشی به مدارس روستایی استان اختصاص می‎یابد و اکثر مدارس شهری به دلیل مقاوم‌سازی و بازسازی به سیستم استاندارد تجهیز شدند.

وی با تأکید بر اینکه از 2 سال گذشته تاکنون بخاری نفتی چکه‌ای در مدارس همدان جمع‌آوری شده است و دیگر وجود ندارد، افزود: در گذشته مدارس به سیستم گرمایشی از نوع بخاری نفتی استاندارد کاربراتوری یا گرمایش با بخاری گازی تجهیز می‌شدند که اکنون در مدارس با ظرفیت پائین از نظر کلاس و دانش‌آموز نیز مرسوم است.

مدیرکل تجهیز، توسعه و نوسازی مدارس استان همدان اظهار داشت: استانداردسازی سیستم گرمایشی در مدارس پرجمعیت و چند کلاسه از نوع موتورخانه و رادیاتور و پکیج است.

وی عنوان کرد: تمام مدارس همدان از ایمنی نسبی برخوردار هستند و در صورتی که تمام کلاس‌های درس به سیستم شوفاژ و موتورخانه مجهز شوند، به طور قطع می‌توان گفت که مدارس از ایمنی مطلق بهره‌مند هستند.

تیموری افزود: براساس اعلام شرکت گاز استان همدان بین 4 تا 5 درصد روستاهای استان به شبکه گازرسانی متصل نیستند و در این راستا مدارس روستایی از سیستم گرمایشی بخاری نفتی و یا بخاری‌هایی با مشعل‌های گازوئیل‌سوز استفاده می‌کنند.

وی بیان کرد: سال گذشته 100 میلیارد ریال اعتبار ملی به استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس استان همدان اختصاص داده شد که در این راستا عملیات استانداردسازی در یک‌هزار و 367 کلاس درس انجام شد.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن