تاریخ : 5. دى 1394 - 9:05   |   کد مطلب: 15952
مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه استانداردسازی زمینه تجاری‌سازی علم و دانش را فراهم و به رونق اقتصادی کمک می‌کند، گفت: استاندارد لازم برای کالاها و خدمات تولیدی استان تدوین می‌شود.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، سعید میرنظامی‌مدنی ظهر امروز در کارگروه استانداردسازی و ارتقا کیفیت کالا و خدمات در استان همدان با اشاره به اهمیت و ضرورت استانداردسازی اظهار داشت: استانداردسازی و رعایت استانداردها یک مسئله فرابخشی است و باید توسط همه دستگاه‌های اجرایی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در این راستا دولت کارگروه‌های زیرمجموعه شورای برنامه‌ریزی استانی را افزایش داده است و بعد از این کارگروه استانداردسازی و ارتقا کیفیت کالا و خدمات نیز در استان همدان تشکیل می‌شود.

مدیرکل استاندارد استان همدان تصریح کرد: واحدهای تولیدی، صنعتی و خدماتی با رعایت ضوابط استانداردسازی می‌توانند زمینه صادرات کالا و محصول تولیدی را که قابل رقابت با کالای دیگر کشورها است را فراهم سازند.

وی بیان کرد: در صورتی که کالای داخلی با کیفیت مطلوب تولید شود، گرایش مصرف داخلی نیز به سمت کالاهای تولید داخل معطوف می‌شود و بازارهای جهانی نیز رونق می‌گیرد.

میرنظامی گفت: سازمان ملی استاندارد در عرصه کیفیت و تولید ورود پیدا می‌کند و نظارت بر اجرای استانداردها را به صورت یک سازمان بین‌بخشی و فرابخشی برعهده دارد.

وی با اشاره به اینکه استانداردسازی نیازمند فعالیت در حوزه پژوهشی است، اظهار داشت: سازمان استاندارد، استانداردهای ملی را تدوین می‌کند و به منظور آشنایی افراد جامعه، استانداردهای تدوین شده را نشر و ترویج می‌دهد.

مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه باید کیفیت کالا و خدمات در کشور متناسب با ضوابط استانداردسازی ارتقا یابد، افزود: استانداردسازی زمینه ارتقای جایگاه توسعه‌یافتگی را برای کشور فراهم می‌سازد و باید در این زمینه اهتمام ویژه انجام گیرد.

وی کنترل و نظارت بر کیفیت کالاهای وارداتی را از دیگر وظایف سازمان ملی استاندارد برشمرد و گفت: تدوین استانداردهای ملی با تحقیق و پژوهش عملی می‌شود در این راستا استانداردسازی زمینه تجاری‌سازی علم و دانش را فراهم و به رونق اقتصادی کمک می‌کند.

میرنظامی با بیان اینکه استاندارد همدان یکی از 5 استان برتر کشور در زمینه تدوین استاندارد است، تصریح کرد: استاندارد لازم برای کالاها و خدماتی که در استان همدان تولید می‌شود، تدوین می‌شود.

معاون استانداردسازی و آموزش اداره استاندارد استان همدان نیز با اشاره به اینکه 10 درصد کالاهای تولیدی کشور مشمول استاندارد اجباری هستند، اظهار داشت: استاندارد، کیفیت و رقابت سه ضلع یک مثلث را در کالاهای تولیدی تشکیل می‌دهند و در این راستا کیفیت رضایت مشتری را به دنبال دارد و استاندارد زمینه حضور و رونق بازارهای جهانی را فراهم می‌کند.

محمد هاشمی با اشاره به فعالیت 3 شرکت تدوین‌کننده استاندارد در استان همدان افزود: 54 کارشناس رسمی استاندارد در استان همدان فعالیت دارند و در زمینه تدوین استانداردها اهتمام ویژه دارند.

وی با بیان اینکه پژوهش‌های حوزه استانداردسازی جایگاه کاربردی دارند، بیان کرد: به منظور تجاری‌سازی محصول سفال لالجین، استانداردسازی این محصول تولیدی توسط اساتید و کارشناسان استاندارد در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن