به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، مجید کزازی امروز در جلسه هم اندیشی شرکتهای دانش بنیان استان همدان با بیان اینکه پارک علم و فناوری استان همدان از شرکتهای دانش بنیان حمایت میکند، اظهار داشت: پارک علم و فناوری استان همدان برنامههای راهبردی را در هفت محور تودین کرده است.
وی توسعه کمی و کیفی شرکتها براساس ظرفیتهای استانی را نخستین راهبرد دانست و افزود: ارتقای ساختار و بستر توسعه فناوری با محوریت خدماتی و آموزشی دومین راهبرد تدوین شده است.
سرپرست پارک علم و فناوری استان همدان بیان کرد: استفاده از فناوری اطلاعات برای ایجاد اشتغال و تجاری سازی طرحها، انجام پژوهشهای کاربردی، توسعه زیرساختهای عمرانی، اجرای نظام مدیریت سازمانی، ارتقای فرهنگ علم و فناوری و گسترش تعاملات بینالمللی دیگر راهبردهای تودین شده است.
وی به احداث سایت پارک علم و فناوری همدان اشاره کرد و گفت: این سایت در نزدیکی فرودگاه همدان در زمینی به مساحت 15 هزار متر مربع در حال احداث است که تاکنون 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
کزازی ابراز امیداوری کرد که فاز نخست این سایت تا پایان سال 95 به بهرهبرداری برسد، بیان کرد: فاز نخست در هشت هزار متر مربع به شرکتهای دانش بنیان برای انجا فعالیت تحویل میشود.
وی به جذب و پذیرش افراد در پارک علم و فناوری همدان نیز گریزی زد و عنوان کرد: در سال 90 تعداد 320 نفر، در سال 91 تعداد 434 نفر، سال 92 تعداد چهار نفر، سال 93 تعداد 502 نفر و تا پایان آذر سال 94 نیز تعداد 486 نفر به پارک علم و فناوری همدان مراجعه کردند.
سرپرست پارک علم و فناوری استان همدان گفت: 80 درصد مراجعه کنندگان به پارک علم و فناوری همدان دارای تحصیلات عالی که 12 درصد از آنها دارای مدرک دکترا هستند.
وی افزود: 33 شرکت دانش بنیان با 32 طرح در دوره رشد، 28 طرح در دوره پیش رشد و دو طرح نیز دوره کانون شکوفایی خلاقیت در پارک علم و فناوری همدان در دست اقدام هستند.
کزازی به مشکلات شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و گفت: شرکتها محصولات را تولید کردند اما در بازاریابی و فروش مشکل دارند که برای رفع این مشکل با اتاق بازرگانی همدان تفاهم نامهای منعقد شد تا کالاهای تولید شده در این شرکتها را بازاریابی کرده و صادر کنند.
وی بر ساخت و تولید کالاها براساس سلایق و فرهنگ مردم تأکید و عنوان کرد: در شش ماهه اول سال 94 اعتباری بالغ بر 740 میلیون تومان تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان همدان پرداخت شده که از این محل 16 میلیارد و 400 میلیون تومان محصول به فروش رساندهاند.
سرپرست پارک علم و فناوری استان همدان بیان کرد: واحدهای فناور همدان در شش ماه امسال در قبال 150 میلیون تومان سرمایه گذاری موفق به فروش 13 میلیارد تومان محصول شدند.
همچنین رئیس هیئت مدیره شرکتهای دانش بنیان همدان به نمایندگی از این شرکتها به برخی از مشکلات اشاره کرد و گفت: بروکراسی ادارای طولانی و دست و پاگیر صندوق نوآوری و شکوفایی، عدم قبول وثایق بانکی و عدم پرداخت وامهای مصوب را از مشکلات این شرکتها در مواجه با صندوق نوآوری و شکوفایی دانست.
بادامی نژاد بر ضرورت تمرکز زدایی در ارائه خدمات و تسهیلات به شرکتهای تهرانی تأکید کرد و افزود: اجرای معافیتهای مالیاتی و گمرکی، حق بیمه کارکنان و کارفرمایان و راه اندازی برج فناوری از خواستههای شرکتهای دانش بنیان همدان است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما