به گزارش صبح رزن،محمد خلیفه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: درآمد مصوب استان همدان در سال 94، 490 میلیارد تومان بوده که 88 درصد از این میزان معادل 433 میلیارد تومان مربوط به درآمد مالیاتی بوده است.
وی با اعلام اینکه تاکنون 85 درصد از درآمد مالیاتی استان همدان محقق شده است، عنوان کرد: وصول مالیات استان همدان بدون فشار بر تولیدکنندگان و واحدهای تولیدی بوده است.
وی با بیان اینکه پیگیری علل کاهش درآمد مالیاتی استان همدان در دستور کار ستاد درآمد قرار گرفت، تصریح کرد: با اجرای طرح جامع مالیاتی، پیادهسازی صندوقهای فروش، پیگیری معوقات و چکهای برگشتی و واحدیابی جدید به دنبال تحقق درآمد مالیاتی در استان همدان هستیم.
مدیرکل امور مالیاتی همدان تصریح کرد: با توجه به رویکرد دولت در کاهش درآمد نفتی و تحقق 80 درصد بودجه کشور از طریق درآمدهای مالیاتی، باید به گونهای این درآمدها پیگیری شود که ضمن تحقق درآمد مصوب، به مودیان مالیاتی شناسنامهدار فشار وارد نشود.
وی درباره وصول مالیات ارزش افزوده نیز گفت: در بخش ارزش افزوده فاصله وصول زیاد بوده به این دلیل که از سهم درآمد کل کشور ارزش افزوده به خوبی وصول نشده و توزیع نیز با تاخیر بوده است.
خلیفه میزان درآمد مالیات ارزش افزوده وصول شده همدان را 70 درصد اعلام کرد و گفت: پایههای مالیاتی گسترش داده شده و ضمن برخورد با فرار مالیاتی، بدون هیچگونه فشار و واحدیابی به دنبال وصول درآمدهای مالیاتی در استان همدان هستیم.
مدیرکل امور مالیاتی استان همدان بیان کرد: براساس قانون شهرداریها سهمی از مالیات ارزش افزوده دارند که در استان همدان آنچه از درآمدهای مصوب مالیات ارزش افزوده وصل کردهایم به شهرداریها براساس سهمی که دارند پرداخت شده است.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه شهرداریها بیشتر مالیات ارزش افزوده را برای هزینههای جاری استفاده میکنند جلساتی در دفتر امور شهری استانداری همدان برگزار شد تا تخصیص این سهم هدفمند شده و سهم مالیات ارزش افزوده در توسعه شهری و پروژههای عمرانی هزینه شود.
خلیفه درباره میزان پرداختی به شهرداریهای استان همدان از مالیات ارزش افزوده عنوان کرد: سال گذشته 78 میلیارد تومان در مجموع به شهرداریهای استان همدان از مالیات ارزش افزوده پرداخت شده که 30 میلیارد تومان به شهرداری مرکز استان بوده است.
مدیرکل امور مالیاتی استان همدان درباره بدهی شهرداریهای همدان به سازمان امور مالیاتی نیز گفت: در مجموع شهرداریهای نهاوند، ملایر و همدان پنج میلیارد تومان به امور مالیاتی بدهکارند که بدهی شهرداری همدان تقسیط شده و در حال وصول است.
به گزارش تسنیم، در اواخر تابستان امسال در همایش فصلی شهرداران در ملایر، بسیاری از شهرداران استان نسبت به عدم تخصیص سهم شهرداریها از مالیات ارزش افزوده گلایه داشتند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما