تاریخ : 10. بهمن 1394 - 9:10   |   کد مطلب: 16545
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اعلام اینکه شرکت‌های بیمه ۱۸۰ میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی همدان بدهی دارند، گفت: به شرکت‌های بیمه اعلام شده تا پرداخت مطالبات مراکز درمانی خصوصی را در اولویت قرار دهند.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، سیدحبیب‌الله موسوی‌بهار پیش از ظهر امروز در جریان بازدید استاندار همدان از درمانگاه نور همدان اظهار داشت: اگر امروز موفقیتی در زمینه اجرای برنامه‌های دولت در حوزه بهداشت و درمان داشته‌ایم به سبب هماهنگی موجود بین دستگاه‌های مختلف بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان کرد: در حال حاضر شرکت‌های بیمه 180 میلیارد تومان به دانشگاه علوم پزشکی همدان بدهی دارند که با این وجود به آنها اعلام شده تا مطالبات مراکز درمانی خصوصی را ابتدا پرداخت کرده و سپس مطالبات دانشگاه را بدهند چراکه بخش خصوصی شکننده بوده و امکان ضرر و زیان بالایی دارد.

وی با بیان اینکه ورود بخش خصوصی به حوزه بهداشت و درمان از اهمیت بالایی برای وزارت بهداشت و درمان برخوردار است، افزود: فعالیت بخش خصوصی در این حوزه به دنبال بهره‌برداری اقتصادی نیست بلکه اقدام سرمایه‌گذاران در این حوزه نوعی کار خیریه محسوب می‌شود.

موسوی بهار عنوان کرد: دولت برای بخش خصوصی تعرفه‌های خصوصی در نظر گرفته است ولی در واقع با وجود این تعرفه‌ها نیز صرفه اقتصادی بالایی برای بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان وجود ندارد.

وی با بیان اینکه متأسفانه بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان رشد نکرده و کمتر تمایل به سرمایه‌گذاری در این بخش بوده است، گفت: ایجاد مراکز درمانی و بیمارستان برای بخش خصوصی سود ندارد ولی افرادی که اقدام به این کار می‌کنند مسائل مهم‌تری از صرفه اقتصادی را مدنظر دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: متاسفانه برخی از سرمایه‌گذاران نیز که نام و نشان خاصی هم نداشته‌اند در این حوزه ورود پیدا کرده و آسیب‌هایی نیز وارد کرده‌اند ولی تلاش شده تا با آنها نیز مقابله شود.

وی با تأکید بر اینکه در دو سال اخیر با افزایش فعالیت بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان مواجه بوده‌ایم، گفت: حمایت از بخش خصوصی جزو اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی همدان بوده و همراهی لازم در این زمینه با آنها وجود دارد.

موسوی بهار با اشاره به سفر وزیر بهداشت و درمان همراه رئیس جمهور به کشورهای اروپایی عنوان کرد: در این سفر قرارداد ساخت پنج هزار تخت بیمارستانی توسط ایتالیایی‌ها در ایران منعقد شده که می‌توان از این ظرفیت ایجاد شده برای استان همدان نیز استفاده کرد.

وی با تاکید بر اینکه از سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان استقبال می‌کنیم، گفت: ترجیح می‌دهیم بیماران سرپایی به بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های خصوصی مراجعه کنند تا فشار بر بیمارستان‌های استان همچون بعثت و سینا کاهش یابد.

موسوی بهار با تصریح بر اینکه به بخش خصوصی اعلام شده تا در صورت صلاحدید مراکز درمانی خود را در نزدیکی بیمارستان‌های دولتی ایجاد کنند، گفت: این امر باعث می‌شود تا مراجعان به جای مراجعه به بیمارستان و شلوغ شدن آنها، به این مراکز درمانی مراجعه کرده و خدمات دریافت کنند.

وی اظهار داشت: در استان همدان مراکز درمانی همچون مرکز درمانی اختلالات روانی، روان پزشکی، پوست و مو، رفتاردرمانی و چشم پزشکی نداریم و انتظار می‌رود بخش خصوصی در این زمینه ورود پیدا کند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن