به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس، مسعود اقلامی ظهر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان همدان با بیان اینکه برای بانکها 233 میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: سهمیه ریالی کشوری و استانی از طریق بانکهای عامل پیگیری شده است.
وی با بیان اینکه دو بانک رفاه و کشاورزی از صندوق توسعه ملی سهمیه استانی دارند، افزود: سهمیه سایر بانکها کشوری است و سقف ندارد و میتوان به هر اندازه طرح ارائه داد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه بانک رفاه چهار طرح در صندوق توسعه ملی داشته است، تصریح کرد: بانک کشاورزی 527 طرح، توسعه تعاون دو طرح و بانک صنعت و معدن 9 طرح داشتند و در مجموع 41.6 میلیارد تومان از استان به صندوق طرح معرفی شده است.
وی با بیان اینکه یکهزار و 546 میلیارد تومان سهمیه کشوری همدان از تسهیلات صندوق توسعه ملی بوده است، ادامه داد: در بخش کشاورزی 14.7 میلیارد تومان و در بخش صنعت 26.9 میلیارد تومان از طریق صندوق عقد قرارداد شده است.
اقلامی با اشاره به اینکه در بخش ارزی صندوق توسعه ملی 15 میلیون و 376 هزار دلار طرح به صندوق معرفی شده است، خاطر نشان کرد: 24.8 میلیارد تومان طرح از محل صندوق توسعه ملی در بانکها وجود دارد که حدود 13 میلیارد تومان پرداخت کردند.
وی با اشاره به اینکه 18 بانک قرارداد ارزی با صندوق دارند، گفت: شورای عالی کار برای رسیدن به نرخ کمتر از 10 درصد بیکاری مصوباتی را داشته تا در پایان سال 96 این هدف حاصل شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه برای پرداخت تسهیلات از منابع داخلی 32 هزار و 533 طرح به مبلغ 873 میلیارد تومان به بانکها معرفی شده است، اظهار کرد: 29 هزار و 549 طرح به مبلغ 716 میلیارد تومان عقد قرارداد و پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه در سفر ریاست جمهوری 880 طرح به مبلغ 623 میلیارد تومان برای سرمایه درگردش و 236 طرح به مبلغ 576 میلیارد تومان برای سرمایه در ثابت معرفی شده است، افزود: 121 طرح به مبلغ 289 میلیارد تومان از محل تسهیلات سفر پذیرش شده که به 83 طرح به مبلغ 128 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز در این کارگروه با بیان اینکه نخستین ورودیهای دانشگاه فرهنگیان وارد چرخه کار میشوند، اظهار کرد: این افراد پس از عید در مناطق دورافتاده استان مشغول به کار خواهند شد.
عبدالرضا فولادوند با بیان اینکه بومیگزینی از سال 92 آغاز شده و افراد بومی شهرستانی ما دو سال آینده وارد چرخه کار میشوند، افزود: این افراد بومی استان هستند اما در شهرستان خود مشغول به کار نشدهاند.
وی با بیان اینکه 118 نفر بومی استخدام شدند، گفت: 600 نفر مربی پیشدبستانی داشتیم که 152 نفر شرایط مناسب را داشتند و امروز به صورت حقالتدریسی فعالیت میکنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با تأکید بر اینکه اگر مدارس غیر دولتی حمایت نشوند و بخشی از 4 هزار نفر شاغل در این مدارس بیکار میشوند، اظهار کرد: این مدارس با مبالغ اندکی مشکلاتشان برطرف خواهد شد.
وی در پایان سخنانش تأکید کرد: حدود 850 نفر اشتغال جدید در آموزش و پرورش استان ایجاد شده است.
دیدگاه شما