تاریخ : 27. بهمن 1394 - 15:29   |   کد مطلب: 16812
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب همدان با اعلام اینکه ظرفیت تولید ۴۵۰۰ لیتر در ثانیه آب در همدان وجود دارد، گفت: با وجود افزایش مشترکان، تولید آب در همدان ۳۰۰ لیتر کاهش یافت.

به گزارش صبح رزن،سیدهادی حسینی بیدار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با اشاره به اینکه سال گذشته با کاهش 47 درصد بارندگی مواجه بودیم، اظهار داشت: با وجود تنش آبی شدید در استان همدان ولی تلاش شد تا با قطعی آب در تابستان 94 مواجه نشویم.

وی با بیان اینکه بحران آب در استان همدان باید جدی گرفته شود، افزود: خوشبختانه مردم استان همدان همراهی و تعامل مناسبی با شرکت آب و فاضلاب در زمینه صرفه‌جویی در مصرف آب دارند که امیدواریم این روند همچنان ادامه داشته باشد.

حسینی بیدار تصریح کرد: سال 86، هزار و 960 لیتر در ثانیه آب در سطح شهر همدان تولید می‌شد ولی امسال میزان تولید آب در همدان به هزار و 650 لیتر در ثانیه رسیده است درصورتی که تعداد انشعابات آب در همدان افزایش یافته است.

وی کاهش مصرف آب را ناشی از همکاری مردم و فرهنگ‌سازی انجام شده در مدارس و دانشگاه‌ها دانست و گفت: خوشبختانه رسانه‌های استان همدان نیز همکاری و تلاش خوبی در زمینه ترویج فرهنگ صرفه‌جویی دارند که در کاهش مصرف آب موثر بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان با اعلام اینکه در حال حاضر کمترین میزان تولید آب را در استان همدان داریم، بیان کرد: در تلاش هستیم تا میزان تولید آب در استان همدان را به حد مناسبی کاهش دهیم تا ذخیره سد اکباتان برای تابستان سال 95 حفظ شود.

وی با اعلام اینکه ظرفیت تولید چهار هزار و 500 لیتر در ثانیه آب در سطح استان همدان وجود دارد، اظهار داشت: اما در حال حاضر با توجه به امکانات موجود، دو هزار و 800 لیتر در ثانیه آب در همدان تولید شده و وارد شبکه توزیع می‌شود.

حسینی بیدار با اشاره به اینکه برداشت‌های بی رویه از منابع آب زیرزمینی در استان همدان بیان کرد: این امر سبب شده تا سطح آب‌های زیرزمینی در دشت‌های همدان با کاهش و افت بالایی مواجه باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان عنوان کرد: سال 89 چاه‌های تامین آب شرب همدان واقع در دشت همدان هزار و 200 لیتر در ثانیه آب‌دهی داشت که در حال حاضر دبی این چاه‌ها به 500 لیتر در ثانیه کاهش یافته است.

وی با اشاره به اینکه به دنبال تامین آب شهر همدان از منابع مختلف هستیم، گفت: در حال حاضر آب رودخانه خاکو و دره مرادبیک وارد تصفیه خانه شهید بهشتی همدان شده و پس از تصفیه وارد شبکه توزیع می‌شود.

حسینی بیدار تصریح کرد: همچنین هشت حلقه چاه در مسیر خط انتقال آب از سد تالوار به همدان حفاری شده و در حال برق رسانی و لوله کشی این چاه‌ها هستیم که نزدیک به 200 لیتر در ثانیه آب برای شهر همدان تامین می‌کند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن