به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری فارس از همدان، محمدابراهیم الهیتبار ظهر امروز در شورای برنامهریزی استان همدان با اشاره به اینکه انتخابات یک امر مهم سیاسی در کشور است، اظهار کرد: بر اساس قانون و به لحاظ اهمیت انتخابات تنها فرآیندی است که همه دستگاهها مکلف به همکاری در آن هستند.
وی با بیان اینکه نیروی انتظامی وظیفه برقراری امنیت انتخابات را برعهده دارد، افزود: در بحث انتخابات به جز وزارت کشور به عنوان مجری و شورای نگهبان به عنوان ناظر هیچ دستگاه دیگری حق دخالت ندارد.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری همدان با اشاره به آغاز تبلیغات انتخابات مجلس خبرگان و رهبری و مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تبلیغات برای نامزدها از امروز ساعت 8 صبح آغاز و تا 8 صبح روز ششم اسفندماه ادامه دارد.
وی با بیان اینکه نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی حق استفاده از صدا و سیما و تریبون نماز جمعه و امکانات دولتی را برای تبلیغ ندارند، گفت: کارمندان دولت نیز در ساعات اداری نمیتوانند برای کاندیداها تبلیغ کنند زیرا بیتوجهی به آن تخلف است.
الهیتبار اضافه کرد: رسانههایی که از بودجه دولتی استفاده میکنند نیز نمیتوانند برای نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی تبلیغ کنند.
وی با بیان اینکه از امروز 190 نفر تبلیغات خود را برای انتخابات آغاز کردهاند، اظهار کرد: حوزه انتخابیه همدان و ملایر با 50 نامزد دارای بیشترین کاندیدا و حوزه انتخابیه اسدآباد و تویسرکان با 14 نامزد دارای کمترین کاندیدا هستند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: تعداد یکمیلیون و 505 هزار نفر در استان همدان واجد شرایط رأی دادن هستند و از این تعداد 65 هزار نفر رأی اولی هستند.
وی با بیان اینکه تعداد یکهزار و 261 شعبه اخذ رأی در استان پیشبینی شده است، افزود: تعداد شعب اخذ رأی نسبت به انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی سه درصد افزایش داشته و نسبت به انتخابات ریاست جمهوری کمتر شده است.
الهیتبار با اشاره به وجود 514 شعبه اخذ رأی شهری و تعداد 747 شعبه روستایی در سطح استان همدان بیان کرد: تعداد 918 شعبه ثابت و 343 شعبه سیار برای دهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین انتخابات مجلس خبرگان رهبری در نظر گرفته شده است.
وی افزود: شهرستان همدان با 288 شعبه اخذ رأی دارای بیشترین و شهرستان فامنین با 53 شعبه دارای کمترین شعبه اخذ رأی هستند.
دیدگاه شما