به گزارش صبح رزن،"امیرحسین خسروی" در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، با بیان اینکه خاکشیر گیاهی است که از دانههای آن استفاده میشود، تصریح کرد: برخلاف باور عامه مردم که طبع خاکشیر خنک است اما باید گفت طبیعت آن معتدل و گرم است.
وی اظهار کرد: سالهاست مردم برای گرمازدگی و خنک شدن طبعشان از خاکشیر استفاده میکنند اما در حقیقت طبع خاکشیر گرم است و مصرف آن برای افراد گرم مزاج و دارای ناراحتیهای گرم حاد توصیه نمیشود.
این کارشناس طب سنتی تاکید کرد: باور دیگری که در خصوص خاکشیر وجود دارد، خاصیت برطرفکنندگی یبوست است که کاملا اشتباه بوده و در روزهای ابتدایی یبوست و یبوستهای شدید به هیچ عنوان نباید از این گیاه استفاده شود.
خسروی در ادامه گفت: خاکشیر دارای خواص درمانی زیادی است و در درمان تب، صفرا و برخی بیماریهای کبدی موثر است.
وی تصریح کرد: بهترین روش مصرف خاکشیر به صورت کوبیده و یا جوشانده است همچنین میتوان آن را در شربت آبلیمو خیساند سپس میل کرد.
خسروی با اشاره به اینکه خاکشیر برای تمامی سنین قابل استفاده است، خاطرنشان کرد: این گیاه در همدان کشت میشود و فصل برداشت آن در تابستان است.
گفتگو
دیدگاه شما