به گزارش صبح رزن به نقل از یوشا کریشنا در حاشیه نشت شورای جهانی صنایع دستی با انجمنهای علمی تخصصی سفال و مسئولان استان همدان در لالجین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: یقین دارم با برنامهریزیهای انجام شده و تاسیس مراکز علمی آموزشی صنایع دستی، علم سفالگری در لالجین توسعه مییابد.
وی با اشاره به سابقه فعالیت شورای جهانی صنایع دستی بیان داشت: این شورا فعالیت خود را درمدت چند سال اخیر در راستای اهداف سازمان حهانی یونسکو آغاز کرده و بیشترین تمرکز خود را متوجه صنایع دستی در دنیا کرده است.
وی افزود: در انتخاب شهر لالجین به عنوان شهر سفال جهان معیارهای مختلفی مانند تعداد شهروندان فعال در این حوزه، جوانب اجتماعی شاغلین در صنایع دستی سفال، چگونگی آموزش نسل به نسل این هنر و توجه به تاریخچه سفال در لالجین است.
عضو شورای جهانی صنایع دستی تاکید کرد: بعداز ثبت جهانی لالجین به عنوان شهر سفال کار اصلی آغاز میگردد و باید زیرساختهای لازم برای ورود توریسمهای جهانی مانند موزه، نمایشگاه برای نمایش این هنر و صنعت در شهرستان لالجین در کنار سایر زیرساخت ها ایجاد شود.
وی یکی از مهمترین اهداف c.w.c را ایجاد پیوند بین شهرهایی که دارای هنر صنایع دستی هستند عنوان کرد و افزود: یکی از اهداف شورای جهانی صنایع دستی برقراری ارتباط و پیوند بین شهرهای مختلف دنیا که حوزه فعالیت مشترک در صنایع دستی است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما