به گزارش صبح رزن ،محمدناصر نیک بخت در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، در پاسخ به این سوال که عملکرد بانکهای استان همدان در حمایت از بخش تولید چگونه بوده است اظهار داشت: بانکهای استان همدان همراهی خوبی برای تقویت و احیا واحدهای تولیدی داشتند.
وی افزود: امسال نیز براساس مصوبه بانک مرکزی که در راستای اقتصاد مقاومتی ابلاغ شده است، قرار شد بانکها نهایت همکاری را با واحدهای نیمه تعطیل، تعطیل و فعال در ارئه تسهیلات داشته باشند.
نیک بخت با بیان اینکه سختگیری بانکها در استان همدان کمتر از همه نقاط کشور بوده است، تصریح کرد: بانکها نباید چک برگشتی و معوقه واحدهای تولیدی تعطیل را در ارائه تسهیلات لحاظ کنند تا بتوان بدهی این واحدها به بانکها را تعیین تکلیف کرد و آنها را به چرخه تولید بازگرداند.
وی با اعلام اینکه با ابلاغ بخشنامه بانک مرکزی امور ارائه تسهیلات تسهیل میشو، درباره عملکرد بانکهای خصوصی در حوزه تولید همدان گفت: نسبت به عملکرد بانکهای خصوصی معترض هستم چون در بخش تولید ورود پیدا نمیکنند.
استاندار همدان با اعلام اینکه دولت و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای بانکهای خصوصی برنامههایی در راستای ورود بیشتر در حوزه تولید دارد، عنوان کرد: جلساتی با بانکهای خصوصی استان همدان در راستای حمایت از تولید برگزار شده که توافقاتی نیز در این راستا شکل گرفته است.
وی در پاسخ به این سوال که برنامه ویژه شما برای بخش صنعت در سال 95 چیست، نیز گفت: برنامه ویژه در حوزه صنعت این است که واحدهایی را که هنوز در تملک بانکها هستند فعال کرده و گام به گام سیاستهای اقتصاد مقاومتی را در استان همدان اجرایی کنیم.
به گزارش تسنیم، استاندار همدان در نشست خبری آخر خود تعداد واحدهای تولیدی تعطیل استان همدان را 170 واحد اعلام کرد و گفت: برخی از واحدها توسط بانک تملک شده و برای فعال کردن آنها زمان و اقدامات بسیاری نیاز است.
انتهای پیام/
دیدگاه شما