به گزارش صبح رزن،سید هادی آبرومندی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: توسعه مشارکتهای مردمی در حوزه تعلیم و تربیت از سیاستهای راهبردی وزارت آموزش و پرورش محسوب میشود و در این راستا از راهاندازی مدارس غیردولتی برای ارائه خدمات مطلوب به دانشآموزان بهره میگیرد.
وی با اشاره به ضرورت حمایت از مؤسسان مدارس غیردولتی به منظور توسعه مشارکتهای مردمی افزود: مدارس غیردولتی تحت نظارت آموزش و پرورش فعالیت میکنند و سرفصلهای آموزشی آنها تفاوتی ندارد و تنها به لحاظ اقتصادی با بودجه غیردولتی و خودگردان مدیریت میشوند.
رئیس اداره مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش استان همدان تصریح کرد: توسعه مدارس غیردولتی به عنوان بازوی اجرایی وزارت آموزش و پرورش در تحقق اهداف تعلیم و تربیت نقش مؤثری دارند که فعالیت این مدارس از سالتحصیلی 69-68 آغاز شده است.
وی با بیان اینکه توسعه مدارس غیردولتی کاهش تصدیگری و توسعه عدالت آموزشی را به همراه دارد، بیان کرد: با احتساب مدارس آموزش پیشدبستانی 10درصد دانشآموزان استان همدان در مدارس غیردولتی مشغول به تحصیل بودند که همتراز با میانگین کشوری است.
آبرومندی گفت: نگاه وزارت آموزش و پرورش به مدارس غیردولتی، نگاه مثبتی است و این رویکرد در استان نیز وجود دارد در این راستا همه ساز و کارها فراهم شده است تا بتوانیم سهم استان همدان را از مراکز و مدارس غیردولتی که هماکنون 10 درصد است را به 14 درصد افزایش دهیم.
وی عنوان کرد: 20هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی در 250 مدرسه غیرانتفاعی و 16 هزار نوآموز پیشدبستانی در 1000 کلاس آموزشی استان همدان مشغول به تحصیل هستند.
رئیس اداره مشارکتهای مردمی آموزش و پرورش استان همدان با اشاره به اینکه 230 آموزشگاه علمی و زبان در سطح استان فعال است، افزود: بهمنظور پایداری فعالیت مدارس غیردولتی با اجرای طرح بسته حمایتی و خرید خدمات آموزشی، حمایت از این آموزشگاهها عملی شده است.
وی بیان کرد: به منظور توسعه مدارس غیردولتی بستههای حمایتی ویژهای تعریف شده و نیروی انسانی مورد نیاز نیز تأمین میشود تا مدارس غیردولتی با تمام ظرفیت در کنار مدارس دولتی فعالیت خود را ادامه دهند.
انتهای پیام/
دیدگاه شما