به گزارش صبح رزن،مرتضی شعبانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رزن اظهار کرد: سمپاشی آفت سن گندم و پوره سن در مزارع گندم و جو رزن در حالی به مراحل آخر آن نزدیک می شود که تا به امروز در بیش از 60 هزار هکتار از اراضی گندم و جو با این آفت، مبارزه شیمیایی صورت گرفته است.
وی گفت: 16 شبکه مراقبت در قالب 26 کارشناس با تور زدن در زمینهای کشاورزی، این آفت را شناسایی کرده و هشدارهای لازم نسبت به مبارزه بیولوژیک و سمپاشی به کشاورزان ارائه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی رزن با بیان اینکه اگر با این آفت به موقع مبارزه نشود نابودی بیش از 30 هزار تن از محصولات را به دنبال خواهد داشت، افزود: سن گندم حشره گیاهخواری است که با تغذیه از دانه گندم و جو موجب کاهش عملکرد محصول و خاصیت نانوایی آرد میشود.
وی گفت: آفت سن گندم در دو مرحله یعنی در فروردین ماه و در مرحله خوشهدهی باعث خسارت در محصول میشود که اگر مبارزه صورت نگیرد گندم تولید شده بیکیفیت خواهد بود و در بازار هم خریدار نخواهد داشت.
شعبانی خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت غلات در شهرستان رزن بیش از 90 هزار هکتار بوده است.
وی افزود: با توجه به افزایش نزولات آسمانی، استفاده از روشهای نوین کشاورزی و بهرهگیری از توصیههای کارشناسان، پیشبینی میشود امسال 150 هزار تن گندم در این شهرستان برداشت شود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما