به گزارش صبح رزن، خبرگزاری فارس از همدان، محمدناصر نیکبخت ظهر امروز در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان پس از بررسی مشکلات شرکت فرآوردههای لبنی دستجرد کبودراهنگ، اظهار کرد: امیدوارم راهکاری برای بازگشت این واحد به عرصه تولید وجود داشته باشد.
وی با بیان اینکه اصل وام این واحد 1.8 میلیارد تومان است که اکنون با اضافه شدن جریمهها به 6 میلیارد تومان رسیده است، ادامه داد: شرکت فرآوردههای لبنی دستجرد یکی از واحدهای خوب استان همدان است.
استاندار همدان در ادامه از جابجایی مدیر شعب بانک ملت استان بدون اطلاع او انتقاد کرد و افزود: بانک ملت بی سر و سامان شده است، باید برای تغییر مدیر با بنده هماهنگ می شد.
وی خطاب به مدیر جدید شعب بانک ملت در استان، گفت: همکاران بانک ملت در همدان بسیار تنگنظری میکنند؛ از مدیر جدید درخواست دارم خود در بانک تصمیمگیری کند و به همکاران خود گوش ندهد.
نیکبخت با بیان اینکه اصفهانیها برای آبادانی شهر خود جان میدهند اما شرایط در همدان این گونه نیست، ادامه داد: نمیخواهیم اجازه دهیم بانکها طرح تولیدی را مصادره و تملک کنند.
وی با تاکید بر اینکه بانکها هر واحدی را تملک کرده باید آن واحد را احیا کرده و یا به صاحب اول برگرداند تا صاحب واحد آن را احیا کند، بیان کرد: واحد تولیدی در تملک بانک دیگر قابل تحمل نیست و بهترین راهکار این است که واحدی تملک نشود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه تمام واحدهای تعطیل شده استان باید به کار بازگردانده و با سرمایه در گردش جدید و استمهال به آن تعلق گیرد، بیان کرد: نباید فعال شدن واحدی که در ستاد تسهیل بررسی میشود چند ماه به طول انجامد بلکه باید در مدت یک ماه فعال شود.
وی در ادامه در خصوص مشکلات مجتمع گلخانهای در دمق، اظهار کرد: برای گازرسانی به این گلخانه با اداره راه و شهرسازی و اداره گاز صحبت شده و موافقتها برای انجام گازرسانی به این گلخانه انجام شده است.
نیکبخت افزود: بانک یک سال برای این گلخانه مهلت دهد چراکه اگر قرار باشد این واحد پیش از یک سال اقساط خود را پرداخت کند نمیتواند سر پا بماند.
وی در ادامه بیان کرد: فرمانداران نیز در مورد مصوباتی که در ستاد تسهیل و رفع موانع میگذرد پیگیری لازم را داشته باشند و اطلاع دهند مصوبات به کجا رسید و آیا دوباره نیاز به چکش زدن مجدد دارد یا نه؟
استاندار همدان در ادامه در خصوص مشکلات واحد مرغ مادر روستای ایوک، اظهار کرد: مدیر این باغ مطرح کرده که سرمایه در گردش کم داده شده و چون مرغداری با ظرفیت کار نکرده؛ ضرر کرده است، همه موضوعات جمع شده تا مدیر مرغداری بگویید بانک مقصر است.
وی با بیان اینکه بانک باید سررسید اقساط را وصول کند تا بتواند به واحدهای دیگر وام بدهد، بیان کرد: مسئول مرغداری روستای ایوک از سال 85 تاکنون حتی یک قسط خود به بانک را پرداخت نکرده که این نشان میدهد هیچگونه برادری بین مرغداری و بانک باقی نمانده است.
نیکبخت با بیان اینکه دستور همکاری به بانک و به خصوص بانک کشاورزی که بانک تخصصی است را میدهیم، ادامه داد: تنها کمک برای راهاندازی مجدد این واحد و ایجاد اشتغال در آن، این است که مدیر مرغداری پول بانک را پرداخت کند و بانک نیز مهلت بازپرداخت و سرمایه در گردش را در اختیار قرار دهد.
وی در ادامه به بررسی واحد کشتارگاه مرغ طلایی پرداخت و با انتقاد از عدم حضور بانک کارآفرینی در جلسه، افزود: این واحد در جلسه بعد کارگروه ستاد تسهیل و با حضور بانک کارآفرینی بررسی خواهد شد.
استاندار همدان در ادامه مشکلات تولیدکننده شیر را مورد بررسی قرار داد و با بیان اینکه جرایم این واحد بخشیده خواهد شد و برای بدهی یک سال مهلت داده میشود و پس از آن تقسیط بدهیها انجام خواهد شد، تاکید کرد: بعد از آغاز تقسیط بدهیها کارت بازرگانی به مدیر این واحد تولیدی ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه این واحد تولیدی از استانهای دیگر صادرات زیادی انجام میدهد و این صادرات به نام استان همدان قلمداد نمیشود، بیان کرد: مدیر این واحد تولیدی فردی کاربلد است و تولید را می شناسد و پیگیری مستمر برای رفع مشکلات واحد خود را دارد.
نیکبخت با اشاره به اینکه ماشینآلات کارخانه تولید شیر نیز بینظیر است، افزود: بانک با ممنوعالخروج کردن مدیر این واحد تولیدی به هیچ کجا نرسیده و فقط به استان ضربه زده شد.
وی تاکید کرد: بدهی به بانک این واحد تولیدی با سود پنج یا 10 درصد به مدت 4.5 سال تقسیط می شود تا ممنوعالخروج بودن مدیر کارخانه باطل شود.
استاندار همدان به بررسی مشکلات یک واحد دامپروری پرداخت و با بیان اینکه این واحد از سال 85 تاکنون قسط داشته و پرداختی صورت نگرفته است، اظهار کرد: باید به بانک نیز حق داد و نمیتوان به بانک تشر زد.
وی با بیان اینکه تولیدکننده و بانک نزدیکترین عناصر به هم هستند و باید اعتماد یکدیگر را جلب کنند، ادامه داد: یک میلیارد تومان وام به این واحد دامپروری داده شد اما دو قسط بیشتر پرداخت نکرده است.
نیکبخت با اشاره به درخواست مدیر واحد دامپروری مبنی بر دریافت 6 میلیارد تومان تسهیلات بدون وثیقه، بیان کرد: چگونه میتوان بدون وثیقه 6 میلیارد تومان وام داد؟.
وی در ادامه از بانک کشاورزی خواست تا موضوع را از تهران پیگیری کند تا گاو شیری به عنوان سرمایه ثابت در نظر گرفته شود.
استاندار همدان خواست تا گاوهای این واحد دامپروری به عنوان سرمایه ثابت در نظر گرفته شود تا مالک آن بتواند با استفاده از ماشینآلات مجموعه، سفته و... سرمایه در گردش دریافت کند.
وی با بیان اینکه باید دبیرخانه برای پیگیری مصوبات ستاد تسهیل در نظر گرفته شود و این دبیرخانه مسؤول پیگیری داشته باشد، افزود: بانکها همکاری خوبی دارند؛ ضمناً قرار نیست مصوبات ستاد را بانکها اجرایی نکنند.
نیکبخت بیان کرد: تاکنون گزارشی به من نرسیده که واحدهای بررسی شده در ستاد تسهیل سرمایه در گردش دریافت کرده باشند.
انتهای پیام
دیدگاه شما