تاریخ : 10. تير 1395 - 19:31   |   کد مطلب: 18401
استاندار همدان گفت: کارخانه‌های سیمان استان همدان بازار خارجی نداشته و به سبب فعال نبودن صنعت مسکن بازار داخلی خوبی ندارند که باید حمایت جدی از سوی دولت از آنها شود، اگر مسکن احیا شود ۲۶۰ رسته کاری احیا شده و فعال می‌شوند.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، محمدناصر نیکبخت در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان اظهار داشت: براساس دستورالعمل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نباید معوقات در نظر گرفته شده و باید نوعی کمک کرد تا واحد فعالیت داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه واحدی که 50 بار هم تعطیل شده باشد باید به عرصه تولید بازگردد، تصریح کرد: مصوبات ستاد تسهیل باید اجرایی شود و کمیته‌ای هم برای پیگیری آن مشخص شده است، همچنین بانکها نباید در اجرای مصوبات تعلل داشته باشند.

نیکبخت با بیان اینکه اصل کارکرد ستاد تسهیل کمک به واحدهای تولیدی و بازگشت به تولید است ولی فرع آن کمک به بانک‌ها برای وصول  مطالبات است، گفت: زمانی که واحدهای تولیدی به کار بازگردند مطالبات بانک‌ها نیز پرداخت خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات واحدهای تولیدی در اخذ تسهیلات وثیقه و تضمین است، گفت: اینکه گفته می‌شود در اصفهان تسهیلات بیشتری داده می‌شود درست نیست، همدان از نظر حمایت و پرداخت تسهیلات روند خوبی دارد ولی اصفهانی‌ها بازار را می‌شناسند و به خوبی ورود پیدا می‌کنند.

استاندار همدان گفت: چرخ اصلی تحرک، توسعه و پیشرفت هر کشوری را صنعت و معدن و کشاورزی سرعت می‌دهد ولی در استانی همچون همدان گردشگری نیز هم ردیف آنها قرار می‌گیرد.

وی با اعلام در گذشته به تولید آسیب بسیاری وارد شد، گفت: در جلسات ستاد تسهیل مشکل 90 درصد واحدهای صنعتی مربوط به رکود بازار و مسائل بانکی است که هدف نهایی ستاد تسهیل احیا این واحدهاست.

نیک بخت با اشاره به اینکه در قانون هدفمندی یارانه‌ها مقرر شد تا 30 درصد از محل درآمدهای حاصل از حامل‌های انرژی به واحدهای تولیدی پرداخت شود، گفت: واحدهای تولیدی مشکل دار که در ستاد تسهیل رسیدگی‌ می‌شوند همگی مربوط به دولت قبل بوده و 10 درصد این واحدها هم مربوط به این دولت نیست.

وی با اعلام اینکه دولت در تبلیغات انتخاباتی هم احیا و نجات واحدهای تولیدی را به عنوان شعار اصلی خود قرار دادند، گفت: در استان همدان چند واحد سنگین وجود دارد که دارای مشکلات سنگینی هستند که هنر ما احیا این واحدهاست.

نیکبخت با بیان اینکه برای احیا واحدهای کوچک و متوسط همراهی و تعامل بانک‌ها را شاهد بودیم، تصریح کرد: واحد بزرگی همچون کیان‌کرسا از واحدهای بزرگ استان همدان محسوب می‌شود که خوشبختانه فعالیت خود را آغاز کرده و 253 نفر کارگر وارد کار شدند.

وی افزود: واحدهایی همچون سیب زمینی الوند و فولاد آلیاژی ملایر از واحدهای بزرگ استان همدان هستند که صنایع سیب زمینی الوند تا 15 روز آینده احیا خواهد شد و پیگیری لازم را انجام می‌دهیم.

استاندار همدان درباره واحد فولاد آلیاژی ملایر نیز گفت: مشکلات این واحد عمده بوده و باید در ستاد ملی تسهیل پرونده این طرح پیگیری شود و خوشبختانه طرح‌هایی که در ستاد تسهیل ملی مورد بررسی قرار می‌گیرد موافقت و مصوبات لازم را می‌گیرد.

وی بیان کرد: کارخانه‌های سیمان استان همدان بازار خارجی نداشته و به سبب فعال نبودن صنعت مسکن بازار داخلی خوبی ندارند که باید حمایت جدی از سوی دولت از آنها شود، اگر مسکن احیا شود 260 رسته کاری احیا شده و فعال می‌شوند.

نیک بخت با بیان اینکه شرکتهای خدمات رسان برق، گاز و آب نباید بدون اطلاع با استاندار قطع نشود، تصریح کرد: اما این به این معنی نیست که واحدهای صنعتی و تولیدی نباید بدهی خود را پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن