تاریخ : 24. تير 1395 - 0:07   |   کد مطلب: 18572
معاون پیشگیری و امور فرهنگی بهزیستی استان همدان با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد معتادان در مراحل ترک ماندگار هستند، گفت: ۴۴ کمپ ترک اعتیاد در استان فعال است که به زودی مرکز ترک اعتیاد استاندارد در همدان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش صبح رزن به نقل از   خبرگزاری تسنیم از همدان، امیر کوکائیان بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کمپ‌های ترک اعتیاد در ظرف 6 ماه شرایط خود را باید براساس پروتکل ابلاغی تطبیق دهند، اظهار داشت: 44 مرکز و کمپ ترک اعتیاد زیر پوشش بهزیستی در استان همدان فعالیت دارند که این کمپ‌ها باید به پزشک متخصص، روانپزشک و مشاور مجهز شوند.

وی با اشاره به راه‌اندازی مرکز ترک اعتیاد استاندارد از نظر فضای فیزیکی، سم‌زدایی و تجهیزات در همدان افزود: این کمپ در شهرستان نهاوند توسط بخش خصوصی به صورت علمی و استاندارد با حداکثر کارآیی و بازدهی دایر می‌شود.

معاون پیشگیری و امور فرهنگی بهزیستی استان همدان بیان کرد: مراکز اقامتی ترک اعتیاد درمان‌های پرهیزمدار را دنبال می‌کنند و دارویی به بیماران داده نمی‌شود و براساس نوع مصرف مواد مخدر توسط بیماران، مسئولان کمپ‌ها آموزش‌های لازم را دیده‌اند.

وی با اشاره به اینکه مرکز میان مدت اقامتی ویژه مواد صنعتی در استان وجود ندارد، گفت: رویکرد استفاده از مواد مخدر صنعتی در جامعه شدت یافته است و اما در مراکز ترک اعتیاد هر نوع ماده‌ای که بیمار به آن مبتلا باشد را سم‌زدایی می‌کنند.

کوکائیان با بیان اینکه میزان ماندگاری بهبودیافتگان در شرایط پاکی حدود 10 درصد است، عنوان کرد: به منظور افزایش طول مدت ماندگاری بیماران بهبودیافته از اعتیاد باید خدمات حمایتی ویژه‌ای ارائه شود تا دوباره به دامن اعتیاد پناه نبرند.

وی از اجرای طرح سراسری غربالگری تنبلی چشم کودکان در آبان ماه هر سال خبر داد و افزود: سال گذشته 55 هزار نفر کودک خدمت غربالگری تبنلی چشم را دریافت کردند و امسال نیز 3 هزار و 500 نفر کودک به صورت موردی مراجعه کردند.

ساماندهی 633 کودک خیابانی در همدان

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان همدان نیز با اشاره به ساماندهی 633 کودک خیابانی اظهار داشت: در مرکز شیرخوارگاه همدان 19 بچه نگهداری می‌شود که طول سال میانگین 25 نوزاد پذیرش می‌شود.

جمشید شیران با باین اینکه 6 مرکز اورژانس اجتماعی در استان همدان فعال است، افزود: سال گذشته 120 هزار نفر از مردم استان در زمینه مشاوره و مداخلات رفتاری و خانوادگی خدمات دریافت کردند.

وی با اشاره به ساماندهی زنان سرپرست خانوار بیان کرد: 7 کلینیک مددکاری اجتماعی و 7 مجتمع خدمات بهزیستی در سطح استان فعال است که 90 درصد فعالیت این مراکز به بخش خصوصی واگذار شده است.

معاون بهزیستی استان همدان گفت: 29 گروه همیار در استان وجود دارد که130 نفر از زنان سرپرست خانوار در این گروه‌ها فعالیت دارند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن