تاریخ : 24. تير 1395 - 0:08   |   کد مطلب: 18573
مدیرکل بهزیستی استان همدان با بیان اینکه ۱۰ درصد کودکان زیر دبستان از مهدهای کودک استفاده می‌کنند، گفت: ۸۷ درصد کودکان زیر پوشش بهزیستی همدان بد سرپرست هستند در این راستا مرکز پیوند با خانواده برای این کودکان راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، حمیدرضا الوند بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدمات حمایتی، توانبخشی و پیشگیری در سازمان بهزیستی مبتنی بر مشارکت‌های مردمی انجام می‌گیرد و در این راستا همه افراد به تناسب نیازمندی می‌توانند از خدمات بهزیستی بهره‌مند شوند.

وی با بیان اینکه سیاست اصلی بهزیستی در شرایط فعلی بسترسازی فرهنگی برای رشد و تعالی فردی و اجتماعی افراد است، افزود: توسعه برنامه‌های همگرایانه با دستگاه‌های اجرایی همچون اوقاف و امور خیریه، ورزش و جوانان، بسیج و ستاد اقامه نماز در دستور کار است.

مرکز پیوند با خانواده در همدان راه‌اندازی می‌شود

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به اینکه 87 درصد کودکان زیر پوشش بهزیستی استان بد سرپرست هستند، بیان کرد: یک مرکز نگهداری کودکان خیابانی به صورت شبانه‌روزی به جامعه خدمات ارائه می‌دهد.

وی از ضرورت راه‌اندازی مرکز پیوند با خانواده برای کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست در استان خبر داد و گفت: در این مراکز کودکان نیازمند بدسرپرست از 8 صبح تا 5 عصر خدمات تحصیلی، آموزشی و پرورشی دریافت می‌کنند و بعد از آن برای برقرای پیوند کودک با خانواده به دامن خانواده باز می‌گردند.

الوند با اشاره به تشکیل مرکز رفاه کودک و خانواده ویژه کودکان بالای سن دبستان نیز عنوان کرد: در استان همدان والدینی وجود دارند که به صورت شبانه‌روزی کار می‌کنند و مکانی برای نگهداری کودکان خود ندارند در این راستا برای کنترل روند تحصیلی و ارائه آموزش‌های اجتماعی این کودکان در مراکز رفاه کودک و خانواده نگهداری و مراقبت می‌شوند.

فعالیت 305 مهد کودک شهری و روستایی در استان همدان

وی با اشاره به ساماندهی مهدهای کودک در استان همدان گفت: 305 مهد کودک در استان فعال است که از این تعداد 160 مرکز شهری و 140 مرکز روستایی و حاشیه شهر است.

مدیرکل بهزیستی استان همدان بیان کرد: مهارت‌آموزی و جامعه‌پذیری هدف اصلی فعالیت مهدهای کودک است و در این راستا 5 محور رشد تربیتی و جسمانی، عاطفی، اخلاقی و معنوی، اجتماعی و زیباشناسی در مهدهای کودک مورد توجه است.

وی افزود: 60 درصد کودکان روستا مهدها به منظور کاهش سوء تغذیه از توزیع یک وعده غذای گرم بهره‌مند هستند و بر این اساس برنامه رشد و تکامل یکپارچه سبب رشد 50 درصدی قد و وزن کودکان شده است.

الوند با بیان اینکه 10 درصد کودکان زیر دبستان از مهدهای کودک استفاده می‌کنند، عنوان کرد: تا پایان امسال مهد کودک استاندارد از نظر نیروی انسانی متخصص و تجهیزات آموزشی مناسب توسط بخش خصوصی در استان راه‌اندازی می‌شود.

پرستار تخصصی سالمند در کشور نداریم

وی با اعلام اینکه مرکز مراقبتی و توانبخشی سالمندان به صورت استاندارد در استان راه‌اندازی می‌شود، گفت: در کشور پرستار تخصصی سالمند نداریم و برای رفع این نقیصه مرکزی توسط بخش خصوصی در همدان راه‌اندازی می‌شود تا به صورت ویژه خدمات تخصصی به سالمندان ارائه دهد.

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به خدمات ارائه شده به مددجویان در حوزه اشتغال اظهار داشت: در سال گذشته 18 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به 984 نفر پرداخت شده است که سقف تسهیلات بین 5 تا 15 میلیون تومان به تناسب مهارت حرفه‌ای مددجو اختصاص می‎یابد.

وی افزود: 3 درصد از مجوز استخدام‌های دستگاه‌های دولتی سهم جامعه معلولان است که با توجه به کاهش استخدام در دستگاه‌ها به تناسب میزان سهم جامعه معلولان نیز کاهش یافته است.

انتهای پیام/

R41405/P1377

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن