به گزارش صبح رزن،دکتر غلامرضا عشقی در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهار کرد: کاشت ناخن تنها توسط متخصص جراح پلاستیک و برای کسانیکه به صورت مادرزادی ناخن ندارند، مورد استفاده قرار میگیرند.
وی افزود: در مجموع عمل کاشت ناخن غیرعلمی است و عوارض شدید و جبرانناپذیری برای افراد به همراه دارد.
دکتر عشقی تصریح کرد: پزشکان به هیچ عنوان در مطبهای خود اقدام به کاشت ناخن نمیکنند اما متاسفانه آرایشگاههای زنانه با انجام کاشت ناخن مردم را به این عمل تشویق و ترغیب میکنند.
تخریب ناخن لازمه کاشت ناخن
این متخصص بیماریهای پوست و مو یادآور شد: در عملیات کاشت، ناخن زیرین فرد توسط موادی خاص تخریب میشود و ناخنی که از جنس پلیاستر و ترکیبات پلاستیکی است به وسیله چسب بر روی آن قرار میگیرد.
وی ادامه داد: از آنجا که ناخنهای کاشته شده دارای ترکیبات پلاستیکی است بنابراین به صورت 100 درصدی منجر به تخریب ناخنهای سالم فرد میشود.
زردی و کدری ناخنها از عواض کاشت
دکتر عشقی در ادامه گفت: کاشت ناخن دارای عوارض بسیار زیادی است که زردی ناخن، کدری، تخریب قسمتی از ناخن، تخریب 100 درصدی ناخن و کاهش رشد ناخن جزء آن است.
وی کاشت ناخن را امری بیهوده و غیرعلمی دانست و اظهار کرد: بیشترین آلودگیها در زیر ناخنها جمع شده و منجر به ابتلا به انواع بیماریهای عفونی و ویروسی میشود.
وی با بیان اینکه مدت زمان کاشت ناخن موقتی بوده و حداکثر 6 ماهه است، افزود: ناخنهایی که به صورت یکروزه کاشته میشوند، عوارض بسیار کمتری به همراه دارند.
چشم و همچشمی عاملی برای گرایش به کاشت ناخن
دکتر عشقی علت اصلی گرایش به کاشت ناخن را چشم و همچشمی دانست و تصریح کرد: این اقدام راهی برای خودنمایی است که روح و روان خانواده را هم آزار میدهد.
این متخصص بیماریهای پوست و مو یکی از علل گرایش به کاشت ناخن و بلند کردن آن را ضعف فرهنگی دانست و عنوان کرد: باید از طریق صداو سیما، رسانهها و سایر نهادها در راستای فرهنگسازی گام برداشته شود.
وی توصیه کرد: هیچگاه به سمت و سوی کاشت ناخن کشیده نشوید چرا که نه تنها زیبایی ندارد بلکه منجر به آلودگی و بروز انواع بیماریها در فرد و خانواده میشود.
گفتگو
خبرنگار: 81112
انتهاي پیام
دیدگاه شما