به گزارش صبح رزن به نقل از جهان نیوز، برنامه دیدار با خانواده این شهید توسط سایت شهید احمدی روشن که به طور رسمی در سالگرد شهادت وی راه اندازی خواهد شد سازماندهی و برگزارشد.
در ابتدای این دیدار، رحیم جعفری به نمایندگی از اصحاب رسانه این برنامه را حرکت جدیدی اعلام کرد که اصحاب رسانه برای تقدیر و دیدار با خانواده شهدای هسته ای آغاز کرده اند.
وی تصریح کرد: اهالی رسانه محب شهدا هستند و علاقه دارند راه شهدا را ادامه دهند.
شهید احمدی روشن معاون بازرگانی سایت هسته ای نطنز بود که در صبح 21 دی ماه 1390 در ادامه برنامه دشمنان برای ترور دانشمندان هسته ای ایران با بمب مغناطیسی توسط عوامل رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.
در ادامه پدر شهیدی احمدی روشن با تشکر از اهالی رسانه که در یک ساله اخیر خانواده را مود دلجویی قرار داده اند، گفت: در این سال به دلیل همراهی مردم احساس تنهایی نکرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه اهالی رسانه کم از شهدا ندارند، با یادآوری واقعه کربلا و شباهت رسالت حضرت زینب(س) با خبرنگاران، اظهارداشت: کربلا در کربلا می ماند اگر حضرت زینب(س) نبود؛ رسالت آن حضرت بعد از کربلا شروع شد وایشان در هر موقعیتی بعد از عاشورا و کربلا در مقابل یزیدیان زمان ایستاد.
احمدی روشن ها نمرده اند
پدر این شهید افزود: اگر اهالی رسانه نباشند خط و مشی شهدای جنگ و به خصوص شهدای علم هسته ای بر زمین می ماند، ولی شما این علم را بر می دارید و در مقابل استکبار جهانی با علم و دانش خودتان و نشر رسالت شهدا صف آرایی می کنید.
وی با بیان اینکه جوانان ادامه دهنده راه شهدا هستند گفت: بعد از شهادت مصطفی، حدود 5 الی 6 هزار نفر از دانشجویان تقاضای تغییر رشته را با قلم خودشان نوشته و برای ما ارسال و پیگیری کردند و به اذعان رئیس دانشگاه صنعتی شریف این برنامه برای آنها دست و پا گیر شد.
وی با اشاره به فعالیت های دانشجویان بعد از شهادت احمدی روشن، اضافه کرد: دانشجویان طومارهای چندین متری امضا و برای ما ارسال کردند که در آنها تاکید کرده بودند ما ادامه دهنده راه شهید هستیم.
پدر شهید روشن با بیان اینکه در هر کاری که خواسته ایم انجام دهیم ""خدا شاهد است" که وجود مصطفی برای ما محسوس بوده، اظهار داشت: نصف شب که از خواب بیدار میشویم وجود مصطفی را احساس می کنیم و هر برنامه ای برای انجام داشته باشیم وی جلوتر کارها را انجام می هد.
وی با تاکید بر اینکه احمدی روشن ها نمرده اند، گفت: خداوند مستقیم درباره شهدا نظر داده و قدر و ارزش شهدا با کسانی که به دلایل دیگری از این دنیا رفته اند فرق می کند و این "اظهر من الشمس" است.
علاقه به امام حسین(ع)
در ادامه این دیدار صدیقه سالاریان، مادر شهید احمدی روشن، با تشکر از اصحاب رسانه یادآور شد: در یک سال گذشته رسانه ها حق مطلب را در مورد شهدا ادا کرده اند که امیدوایم که شهدا اجر شما را بدهند و بتوانید هدف و راه مصطفی را ادامه دهید.
وی خطاب به خبرنگاران افزود: با وجود اینکه مصطفی تک پسر من بود ولی همه آنهایی که در این راه هستند فرزندان من هستند و شک ندارم اگر شما هم موقعیتش را داشتید بیشتر از وی تلاش می کردید.
مادر شهید در برابر درخواست یکی از حاضران برای بیان یک خاطره از این شهید گفت: معمولا خاطره را کسی تعریف می کند که فردی را یکی- دوبار دیده باشد ولی با کسی که زندگی کرده ای{گریه} خاطره تعریف کردن خیلی سخت است.
وی افزود: مصطفی را چیرهایی شاد می کرد که شاید آنها ما را شاد نکند؛ مثلا وقتی خیلی خوشحال بود یک نوحه از امام حسین(ع) می خواند و با صلوات بلند سینه می زد.
سالاریان ادامه داد: یکی از آرزوهای مصطفی این بود که به کربلا برود ولی می گفت نمی خواهم خودم بروم می خواهم من را ببرند؛ شک ندارم جسم مصطفی در آن خاک(محل دفنش) نیست.
احساس نزدیک جوانان با مصطفی
فاطمه بلوری کاشانی، همسر شهید نیز با تاکید بر اینکه صحبت از شهدا به ویژه مصطفی خیلی سخت است، اظهار داشت: جوان های ما با مصطفی خیلی احساس نزدیکی می کنند مصطفایی که جنگ ندیده اسیری ندیده و از نزدیک آشنایی با جنگ نداشته است.
وی افزود: دلیل این نزدیکی این است که آنها احساس می کنند می توانند مثل مصطفی باشند.
کاشانی اظهار داشت: تنها دلیلی که با رسانه ها صحبت می کنم این است که مصطفی را درست به مردم بشناسانم؛ شهدا از اول آسمانی نبودند بلکه ویژگی های انسانی را در خودشان برجسته کرده و به شهادت رسیدند.
در ادامه این دیدار سئوال یکی از خبرنگاران درباره انتخاب رشته شهید و اینکه آیا این انتخاب اگاهانه بود و وی با آشنایی به حساسیت ها دست به انتخاب زد یا نه؟ که مادر شهید احمدی روشن گفت: مصطفی از وقتی درس می خواند مهندسی شیمی رو دوست داشت و در کنکور هم شیمی را 100 زد و بنابراین مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف را انتخاب کرد.
وی تصریح کرد: مصطفی را مردم به خاطر خودش دوست ندارند بلکه به خاطر هدف، ولایتمداری، انساندوستی و کارهایی است که برای مردم کرد؛ وی در یکی از نوشته هایش هم تاکید کرده که نمی خواهم شهادت به خاطر خودخواهی باشد.
ناراحتی از کلاهی که بر سر مجلس ششم رفت
پدر شهیدی احمدی روشن نیز در پایان با اشاره به اینکه برای غنی سازی 20 درصد جوانان زیادی زحمت کشیده اند، گفت: بعد از مجلس ششم و کلاهی که بر سر آنها رفت و تعلیق را قبول کردند در مصطفی احساس ناراحتی را می دیدیم، وی دلیل ناراحتی خود را دوربین های موجود در سایت ها و کنترل فضا عنوان کرد و می خواست از سازمان خارج شود که گفتیم بیرون نیا.
وی افزود: ولی در دوران احمدی نژاد و با ادامه فعالیت هسته ای احساس شور و شعف را در چهره مصطفی میدیدم و در طول شبانه روز 12 ساعت فعالیت می کرد.
پدر این شهید با بیان تفاوت نگاه مردم به شهدای هسته ای پرداخت و تصریح کرد: برادر من در 1360 به شهادت رسید ولی هیچ کس بعد از این شهادت دلجویی نکرد و احوالمان را نپرسید ولی اینکه مردم بزرگوار به مصطفی عشق و علاقه دارند به این دلیل است که مصطفی برای مردم کار کرد.
دیدگاه شما