به گزارش صبح رزن به نقل از خبرنگار مهر، حسن محمد یاری ظهر یکشنبه در کارگاه آموزشی با موضوع جایگاه عفاف و حجاب در حفظ کرامت انسانی و پایداری کانون گرم خانواده که ویژه بانوان شاغل در اداره کل زندان های استان همدان و در سالن کنفرانس اداره کل زندان های همدان برگزار شد، ترویج و نهادینه سازی عفاف و حجاب را در جامعه ضروری دانست.
وی با تقدیر از بانوان شاغل در زندان های استان همدان به لحاظ برخوداری از حجاب برتر، عنوان کرد: نهادینه سازی فرهنگ حجاب و عفاف مستلزم برنامه ریزی اصولی است.
مدیرکل زندان های همدان با تاکید بر اهمیت عفاف و حجاب در جامعه ادامه داد: نهادینهسازی فرهنگ حجاب و عفاف بهعنوان یکی از ضرورتهای دینی نیازمند برنامهریزی صحیح است و در این راستا برگزاری کارگاه آموزشی عفاف و حجاب بیش از پیش ضرورت پیدا خواهد کر.
محمدیاری خواستار برگزاری این کارگاه ها در طول سال برای بانوان شاغل شد و افزود: نهادینه سازی فرهنگ عفاف و حجاب نیازمند آموزش است و یکی از راه های آموزش از طریق خانواده صورت می گیرد زیرا خانواده مهم ترین رکن ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه است.
مدیرکل زندان های همدان خطاب به بانوان شاغل عنوان کرد: شما در مکانی هستید که می توانید با کلام و عملتان محکومان و متهمان بند نسوان را تربیت کنید و این تربیت را باید از همین نقطه عفاف و حجاب شروع کنید.
یکی از اساتید حوزه علمیه همدان نیز از حجاب و عفاف به عنوان سدی محکم در برابر آسیب های اجتماعی به زنان و کانون خانواده یاد کرد.
فرشته یعقوبی با اشاره به آیات قرآن، احادیث و روایات مختلف در زمینه حجاب و عفاف برای زنان در جوامع اسلامی یادآور شد: جایگاه رفیع زن در دین مقدس اسلام بیانگر این واقعیت مهم است که بانوان در جامعه باید منزلت خود را با توجه به چهارچوب وظایف خود در بخش حجاب و عفاف، اخلاق و رفتار مناسب حفظ کنند تا سلامت فردی اجتماعی در جامعه اسلامی ارتقاء یابد.
یکی از کارشناسان حوزه فرهنگی اداره کل زندان همدان نیز که به عنوان مدرس این کارگاه حضور داشت به بیانآثار روحی و روانی حجاب پرداخت و گفت:حجاب نماینگر فرهنگی اسلامی است.
فریبا شهبازی اظهار داشت: حجاب از ضرورت های اجتماعی جوامع انسانی است که با وجود آن منافع و تاثیرات شگرفی در جامعه پدیدار شده و عدم رعایت آن، زیان ها و آثار مخربی در فرهنگ عمومی اجتماع بر جای گذاشته است.
وی با بیان اینکه زن درپرتو حفظ این ارزش می تواند عامل نیرومندی برای حفظ سنت ها و روابط اجتماعی سالم و ارزش های انسانی و معنوی باشد، عنوان کرد: حجاب و پوشش و حیا و عفاف در تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیب های فردی، خانوادگی، اجتماعی و حتی اقتصادی بسیار موثر است.
شهبازی در ادامه به سایر آثار وجودی حجاب پرداخت و افزود: امنیت و آرامش روانی و حفظ کرامت و شخصیت زن به وسیله حجاب و پوشش ممکن است.
وی با بیان اینکه حجاب امری فطری است، یادآورشد: حجاب و پوشیدگی امری است که خود به خود باعث ارزشمندی زن و افزایش قدر و منزلت او می شود.
دیدگاه شما