علی باقرزاده ظهر امروز در جلسه پشتیبانی آموزشی با اشاره به اینکه ما در رشد کاهش بیسوادی در دنیا جزو کشورهای پیشتاز هستیم؛ اظهار کرد: توقعی که از خود داریم بیش از این است چرا که دولت تدبیر و امید توجه ویژهای به بحث سوادآموزی دارد.
وی با اشاره به پرداخت بیش از 790 هزار تومان به هر فردی که بتواند یک نفر را باسواد کند گفت: برای فرد تعلیمگیرنده نیز 136 هزار تومان پرداخت میشود.
وی گفت: پایه و اساس تمام مهارتها در خواندن و نوشتن است و سوادآموزی این وظیفه را بر عهده دارد که تمام مهارتها را در انسانهای بیسواد زنده کند.
باقرزاده مهمترین مشکل در امر سوادآموزی را عدم رغبت بیسوادان برای باسواد شدن دانست و اظهار داشت: دولت باید با مشوقهایی بی سوادان را برای کسب سوادآموزی سوق دهد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز با بیان اینکه در استان همدان بیش از 16 هزار و 300 بیسواد مطلق وجود دارد گفت: باید تلاش شود با برنامهریزی تا سال 1398 این آمار کاهش چشمگیری پیدا کند.
مصطفی خزاعی افزود: در استان همدان متاسفانه نرخ ترک تحصیل در دختران بالا رفته که این امر باعث شده بیش از 300 مدرسه کمتر از 30 دانشآموز در سطح استان وجود داشته باشد.
وی ازدواج زودهنگام دختران را از عوامل بازماندن دختران از آموزش دانست و خاطرنشان کرد: یکی از وظایف مهم دولت در همه زمانها دسترسی احاد مردم به آموزشها و تعلیم و تربیت است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اظهار کرد: در رنج سنی 10 تا 49 سال بیش از 6 درصد جمعیت استان را بیسوادان تشکیل میدهند.
مرتضی بختیاری مدیر آموزش و پرورش شهرستان رزن هم با بیان اینکه در سال 94 بیش از 925 نفر برای سوادآموزی زیر پوشش اداره آموزش و پرورش شهرستان رزن در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم قرار گرفتهاند، افزود: از این میزان 629 نفر در آزمونها شرکت کردهاند.
انتهای پیا
دیدگاه شما