تاریخ : 11. شهريور 1395 - 10:52   |   کد مطلب: 19171
مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان ضریب نفوذ اینترنت در استان همدان را پایین دانست و گفت: ۳۴۵۰۰ پورت اینترنت در همدان آماده واگذاری است.

به گزارش صبح رزن به نقل از ذ خبرگزاری تسنیم از همدان، قاسم نظری پویا بعدازظه امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شرکت مخابرات استان همدان دو میلیون مشترک دارد که خدمات بسیار متنوعی را در سطح استان به آنها ارائه می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه یکی از شاخص‌های بسیار مهم توسعه هر جامعه توسعه شاخص‌های مخابراتی است، افزود: 751 هزار شماره تلفن نصب شده در استان همدان وجود دارد که از این تعداد 607 هزار تلفن مشغول به کار بوده و تعداد 144 هزار تلفن ثابت ظرفیت آزاد در سطح استان آماده واگذاری است.

نظری پویا با بیان اینکه میانگین ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان همدان 33.53 درصد است، عنوان کرد: ظرفیت بالایی تلفن آزاد در استان همدان وجود دارد ولی چون بخشی از جمعیت را روستاییان تشکیل می‌دهند ضریب نفوذ پایین است.

وی با بیان اینکه میانگین ضریب نفوذ تلفن ثابت شهر همدان 42.5 درصد است که از میانگین استانی بالاتر است، تصریح کرد: سه هزار و 799 دستگاه تلفن همگانی در سطح استان همدان جانمایی شده تا شهروندان از آن استفاده کنند.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با بیان اینکه استان همدان دارای هزار و 83 روستاست، عنوان کرد: سال 87 تمامی روستاهای استان همدان دارای تلفن خانگی شدند که استان همدان رتبه نخست را در این زمینه کسب کرد.

وی با اشاره به اینکه 531 مرکز تلفن روستایی و 246 سایت WLL پوشش ارتباطی روستاها را انجام می‌دهند، بیان کرد: در حوزه فناوری ارتباطات سیار 689 سایت BTS تلفن همراه و 246 سایت WLL  کلیه مشترکان تلفن همراه را در استان تحت پوشش قرار داده است.

نظری پویا اظهار داشت: از اقدامات مهم و گسترده شرکت ارتباطات سیار توسعه و راه‌اندازی BTS نسل 3 و 4 است که این فاز آغاز شده و به دنبال راه‌اندازی 283 دکل BTS نسل 3 و 4 در استان همدان هستیم که از این طریق تعداد سایت‌های همراه اول به 972 سایت BTS می‌رسد که با 246 سایت روستایی در مجموع هزار و 218 سامانه BTS پوشش همراه اول استان را برعهده خواهد داشت.

وی با اعلام اینکه 111 هزار و 800 پورت دیتا و ADSL در سطح استان نصب شده است، گفت: از این تعداد 77 هزار و 300 پورت به مشترکان واگذار شده و 34  هزار و 500 پورت با ظرفیت آزاد برای واگذاری وجود دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با اعلام اینکه مصرف پیک پهنای باند در استان 3.2 گیگابایت بر ثانیه است، اظهار داشت: وی عنوان کرد: میانگین مصرف در کشور به ازای هر کاربر 8 گیگابایت در ثانیه بوده که این رقم در استان همدان 8.7 گیگابایت در ثانیه است.

وی درباره قطعی اینترنت مشترکان همدانی نیز گفت: برخی مواقع به سبب اجرای پروژه‌های کابل برگردان با این مشکل مواجه می‌شویم که البته این امر در راستای توسعه زیرساخت‌هاست و راهی جز این نداریم.

نظری پویا بیان کرد: مدتی است به دنبال این هستیم موانعی که سبب نارضایتی مشترکان اینترنت پرسرعت می‌شود را برطرف کنیم که مشترکان دارای مشکل قطعی بالای اینترنت شناسایی شده و کارشناسان شرکت مخابرات با آنها تماس می‌گیرند تا برای بررسی و رفع مشکل اینترنت به منزل مشترک مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه به دنبال کاهش قطعی اینترنت مشترکان هستیم، افزود: امیدواریم در یک تا دو ماه آینده تغییر محسوسی در این زمینه ایجاد شده و بتوان رضایت مشتریان را کسب کرد.

مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان ضریب نفوذ اینترنت در استان همدان را پایین دانست و گفت: اگر بخواهیم مدعی باشیم به دنبال تحقق دولت الکترونیک هستیم باید به سمت استفاده از اینترنت برویم و برای این نیاز است تا از سرویس‌ها اینترنتی استفاده کنیم.

وی با اعلام اینکه 50 درصد ظرفیت ایجاد شده اینترنت پرسرعت در روستاها استفاده نمی‌شود، عنوان کرد: 596 روستای استان از اینترنت پرسرعت برخوردار است که از این تعداد 285 روستا از محل اعتبارات داخلی و مابقی از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و اطلاعات تامین اعتبار شده‌اند. مابقی روستاها از طریق وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تا پایان سال دارای اینترنت پرسرعت می‌شوند.

نظری پویا در پاسخ به درخواست خبرنگار تسنیم مبنی بر انتشار فیش حقوق خود نیز گفت: بعدها درباره این موضوع صحبت می‌کنیم، پایین‌تر از رقم مدنظر است چراکه شرکت مخابرات در زمره سازمان‌ها و دستگاه‌هایی است که براساس ضوابط قانون کار حقوق تعیین می‌شود و مشابه بسیاری از سازمان‌ها نیست که خود حقوق‌ها را تعیین کند.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن