تاریخ : 11. شهريور 1395 - 10:52   |   کد مطلب: 19172
رئیس پلیس فتای استان همدان با اعلام هشدار گفت: بسیاری از ادارات، نامه اداری خود را از طریق تلگرام ارسال می‌کنند که این امر نشان از ضعیف بودن نظام مدیریتی برای ایجاد امنیت اطلاعاتی در کشور دارد.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، سرهنگ اکبر امینی ظهر امروز در نشست مشترک مدیران کل و رؤسای دستگاه‌های اجرایی استان همدان با اشاره به گزارشی از آسیب‌های اجتماعی ناشی از فضای مجازی اظهار داشت: مرز سایبری ما کل دنیا است و همواره زمینه نفوذ و هک وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه از سال 42 زمینه ورود یارانه به کشور ما فراهم شد، افزود: از سال 72 ایران به اینترنت وصل شد و ضریب نفود اینترنت اکنون 73 درصد است و بر این اساس به ازای هر 100 نفر، 73 نفر از اینترنت استفاده می‌کنند.

ضریب 63.7 درصدی نفوذ اینترنت در همدان

رئیس پلیس فتای استان همدان بیان کرد: در حال حاضر ضریب نفوذ اینترنت در استان همدان 63.7 درصد است و در این زمینه همدان رتبه نوزدهم را در کشور داراست.

وی با بیان اینکه 96 درصد اطلاعاتی که در وب عمیق وجود دارد، موارد مجرمانه است، گفت: همه مردم به نوعی از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند و ما مخالف آن نیستیم اما باید نحوه استفاده فرهنگسازی شود.

امینی افزود: شبکه‌های اجتماعی با هدف سازماندهی گروه، توسعه و مشارکت اجتماعی، اشتراک مطالب طبق علایق کاربران و تبلیغات هدفمند راه‌اندازی شده‌اند که باید نسبت به هر یک از این اهداف هوشیار بود.

وی با اشاره به پیامدهای منفی شبکه‌های اجتماعی عنوان کرد: 90 درصد کودکان و نوجوانان در گروه سنی 8 تا 16 سال در فضای مجازی به ویژه فیلم‌های غیراخلاقی در معرض خطر هستند.

شبکه‌های اجتماعی، بحران هویت را دنبال می‌کنند

رئیس پلیس فتای استان همدان افزود: در بسیاری از بازی‌های رایانه‌ای مورد استفاده کودکان و نوجوانان از اسماء ائمه اطهار(ع) استفاده شده است و برخی از بازی‌ها ذهن کودکان را آماده می‌کنند که در بازی خانه خدا را منفجر کنند که در آینده تهدیدات و پیامدهای منفی زیادی را دنبال دارد.

وی با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی بحث بحران هویت را دنبال می‌کنند، اظهار داشت: بسیاری از اختلافات زناشویی و طلاق‌ها که آمار بالایی را شامل می‌شود متوجه شبکه‌های اجتماعی و تلگرام است.

80 درصد اعضای تلگرام ایرانی هستند

وی با اشاره به گسترش کاربران ایرانی در تلگرام بیان کرد: 80 درصد اعضای تلگرام شامل 20 میلیون نفر، ایرانی هستند و تنها 20 درصد کاربران همه دنیا هستند.

رئیس پلیس فتای استان همدان با اعلام هشدار عنوان کرد: بسیاری از ادارات نامه اداری خود را از طریق تلگرام ارسال می‌کنند و متأسفانه بسیاری از اطلاعات در ایران از طریق این شبکه مجازی رد و بدل می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه نظام مدیریتی برای ایجاد امنیت اطلاعاتی در کشور ما بسیار ضعیف است، گفت: باید این نوع نظام مدیریتی برای امنیت اطلاعاتی پیش‌بینی شود چرا که با افزایش پهنای باند باید به همان میزان نیز امنیت اطلاعات افزایش یابد.

وقوع روزانه 10 میلیون سانحه امنیتی سایبری در کشور

امینی با اشاره به اینکه روزانه 10 میلیون سانحه امنیتی سایبری در کشور ما رخ می‌دهد، افزود: شاخص امنیت سایبری در ایران 19 است بر این اساس هدف حمله هکرها ایران و دیگر کشورهای ضعیف از نظر امنیت سایبری است به طوری که سایت مرکز آمار ایران را هکرها هک کردند.

وی با بیان اینکه نقاط آسیب‌زای سایت‌های سازمانی باید شناسایی شود، بیان کرد: برای سایت سازمان‌ها و ادارات تست نفوذ می‌زنیم و در صورت وجود حفره‌های نفوذ آنها را اعلام می‌کنیم.

رئیس پلیس فتای استان همدان تصریح کرد: وقتی نامه‌های محرمانه و اخبار در تلگرام دست به دست می‌شود به دلیل نفوذ سایبری، امکان افشای اطلاعات ناخواسته افراد و کارمندان نیز وجود دارد.

وی افزود: بسیاری از عکس‌های شبکه‌های مجازی حامل نرم‌افزارهای جاسوسی هستند که به محض ورود کاربر، نفوذ انجام می‌گیرد که عامل اصلی این حملات ناشی از ناآگاهی و قصور افراد است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن