به گزارش صبح رزن به نقل از خبرگزاری تسنیم از همدان، حبیبالله مسعودی فرید ظهر امروز در مراسم افتتاح طرح توسعه اورژانس اجتماعی شهرستان همدان اظهار داشت: در حال حاضر در 192 شهر کشور مراکز مداخله در بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی و در زمینههای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، آموزش مهارتهای زندگی و آموزشهای پیش از ازدواج فعالیت دارند.
وی افزود: مطالعات انجام شده نشان داده است که زوجهایی که در دورههای آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند حدود 70 درصد از میان تعارضهای داخل خانواده آنها کاسته شده است.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به برگزاری دورههای آموزشی مددکاری اجتماعی در حوزه کاهش طلاق تصریح کرد: 140 نفر متخصص در این حوزه تربیت شدند و در کیلینیک مددکاری در سطح کشور اقدام به برگزاری این دورههای آموزشی میکنند.
وی بیان کرد: تربیت مددکار اجتماعی در مدرسه در اولویت قرار دارد در این راستا برگزاری دورهای در حال تدوین است که تا زمان تأمین نیروی متخصص باید از ظرفیت مدارس برای شناسایی آسیبهای اجتماعی بهره برد.
مسعودیفرید گفت: بسیاری از کشورها درصد قابل توجهی از تولید ناخالص داخلی خود را به مقوله رشد و تکامل همه جانبه کودکان به ویژه در سن دبستان و پیشدبستانی اختصاص میدهند چرا که این افراد موتور محرکه توسعه هر کشوری را به دست میگیرند که در کشور ما به این مهم توجه نشده است.
وی افزود: سازمان بهزیستی پیشنهاد داده است که در تدوین برنامه ششم توسعه حدود یک درصد از تولید ناخالص داخلی کشور به بحث رشد و تکامل جسمی، روانی و عاطفی کودکان اختصاص داده شود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به نقش مداخله بهنگام در کنترل آسیبهای اجتماعی عنوان کرد: به منظور کاهش، کنترل و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی باید یک بسته کامل خدمتی به افراد در معرض خطر ارائه شود و همچنین برای تحقق افراد نیازمند ورود نیروی انتظامی و مراجع قضایی هستیم.
وی با اشاره به بسته خدمتی اورژانس اجتماعی گفت: سال گذشته با کمک اورژانس اجتماعی 4 هزار و 200 مورد اقدام به خودکشی مدیریت و نافرجام شد که از این تعداد اقدام به خودکشی 2 هزار و 800 مورد توسط خانمها و مابقی توسط آقایان انجام شده بود.
انتهای پیام/
دیدگاه شما