سردار ظفری روز یکشنبه در دیدار با رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز همدان افزود: شکافی که امروز در جامعه ما ایجاد شده به دلیل مرز بندی است که حدودی از شرایط این مرزبندی را دشمنان نظام فراهم کردند و قسمت عمده آن به عملکرد ما باز می گردد .
وی با بیان اینکه نگاه ها به اهداف کلان انقلاب مقداری کوچک شده است افزود: اصول و ارزشها را تا حدی فراموش کرده و در برخی زمینه ها نادیده گرفته ایم.
وی تصریح کرد: رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایده ای دارند به نام اینکه شاکله حکومت جهانی مورد نظر را باید در انقلاب اسلامی دید و اگر آن حکومت جهانی مورد نظر است نباید درگیر مسائل خرد و حقیر شد.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان تصریح کرد: در شکافی که در جامعه ایجاد شده عده ای یک سو و عده ای در سوی دیگر قرار دارند و هر یک به دیگری با نگاه اتهامی می نگرند.
سردار ظفری با بیان اینکه یکی از ویژگی های جامعه توحیدی واحد بودن آنها است افزود: فلسفه وحدت در بین کثرت و کثرت در بین وحدت که همه به یک هدف واحد فکر می کنند از مهمترین ویژگی های جامعه توحیدی است .
وی با بیان بخشی از رشادت ها و دلارمردی های رزمندگان اسلام بویژه سردار پاسدار شهید حسین همدان افزود: شجاعت شهید همدانی با در دست داشتن اسلحه خلاصه نمی شود بلکه شجاعت همدانی در این بود که شجاعت ورود در عرصه های مختلف را داشت و ترس این را نداشت که برچسب هایی به او زده شود و این قابلیت را داشت تا به حوزه های مختلف ورود پیدا کند.
وی ادامه داد: اگر چه در جامعه کنونی افرادی هستند که از فهم رزمندگان و اسرای ما فقیر هستند اما هنوز جبهه ای در مقابل قرار نگرفته که این اصول و ارزش ها را منکر شود.
سردار ظفری افزود: این جای امیدواری است در این شرایط همه یک تکالیف مضاعفی دارند و مقاومت ضرورت دارد که بگردیم و یکدیگر را پیدا کنیم و علت این سردرگمی را بدانیم.
وی گفت: چندی پیش مقرر شد در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس درباره ترویج فرهنگ و ارزشهای دفاع مقدس طرحی تهیه کنند که دولت ها نیز همراه شوند و در سطح نیروهای مسلح هیات امنایی تشکیل شد که همه وزرای دولت عضو هیات امنا هستند تا در تصمیم گیری کلی در ترویج این فرهنگ دخیل شوند.
وی ادامه داد: نگاه انحصاری به یک موضوع اجتماعی انحصار پروری را نیز به وجود می آورد و اگر ارزشهای دفاع مقدس فقط در ذهن و درون رزمندگان بماند از بین می رود.
وی افزود: باید همه کمک کنند تا رسالت گروهی را به عنوان تندیس های این نسل که فرآورده های ارزشی دفاع مقدس است را انتقال دهیم تا نسل آینده با این سرمایه بزرگ غریبه نشوند.
وی با بیان اینکه باغ موزه دفاع مقدس سرمایه بزرگی از دفاع مقدس است گفت: اهداف بزرگی در این مجموعه تعریف شده که با این اهداف در معرفی بنیاد نزدیک می شویم.
وی تصریح کرد: در دنیای پر تلاطم همه مسئول هستند و رسانه ها گاهی خود را به کارهای کوچکی مشغول کرده اند که از رسالت اصلی فاصله گرفته و برخی شرایط را مسئولان فراهم کرده اند تا رسانه ها هم کوچک فکر کنند.
وی ادامه داد: مقداری هم نگرش افراد است که به عنوان امانتداران جامعه باید کارهای بزرگی در جامعه شکل می گیرد که ممکن است رسانه ها در جریان باشند.
وی با اشاره به فعالیت مدافعان حرم نیز گفت: آنها یک بعد نظامی و امنیتی دارند که هنر و قابلیتی وجود دارد که جمهوری اسلامی و رزمندگان برگرفته از دفاع مقدس بتوانند جنگ را به جای اینکه در محیط امنیتی جمهوری اسلامی باشد و اجتماع بر هم خورد در محیط امنیتی دشمن برده اند.
وی ادامه داد: محیط امنیتی و منافع ملی یک نگاه عرفانی و عاشقی ما به رزمندگان است و هنر یک مدیر فرمانده وحاکمیت این است که نگذارد در محیط امنیتی نا امنی به وجود آید و جنگ ناامنی ایجاد می کند.
سردار ظفری گفت: در اجتماع سوال می شود که چه ضرورتی دارد که در سوریه و عراق بجنگیم و گاهی می بینیم سردار سلیمانی و مدافعان لحظه ای با شهادت فاصله دارند مگر آنها دنبال چه هستند؟
وی افزود: اگر امروز امنیتی داریم حاصل دلاوری ها و رشادت های رزمندگان و شهدای مدافع حرم است.
وی با انتقاد از اینکه نتوانستیم ترسیم کنیم که جامعه قدرشناس باشد و یک رسالت نتوانستیم ولایت را به عنوان جایگاه معنوی و معنویت مورد نیاز جامعه جا بیندازیم افزود: گاهی رفتار مسئولان به گونه ای است که رهبری مجبور می شود در برخی مسائل کوچک دخالت کند.
وی افزود: باید ولایت را به عنوان نیاز معنوی جا بیندازیم و برخی به دلیل آگاهی نداشتن با ولایت غریبه اند.
سردار رظفری گفت: گفتمان ولایت باید در جامعه جاری شود ودر گفتمان ولایت عقلانیت انصاف و امید شکل می گیرد
وی افزود: امروز برخی برجام را خیانت به نظام می بینند و قشری آن را انقلابی می بیننند در صورتی که هیچ یک درست نیست اما ولایت نقاط مثبت و ضعف را می گوید.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان همدان نیز گفت: وقتی از قلم حرف می زنیم از واژه مقدسی که خداوند به شیرازه آن قسم یاد کرده و در جایی هم ارزش کار قلم را افضل تر از خون شهید دیده، نام می بریم.
اکبر بهاروند افزود: این تعبیر و اهمیت ، تکلیف ما رسانه ها را روشن کرده که قلمی که در دست داریم چه رسالت و جایگاهی دارد.
وی بیان کرد: خداوند مهمترین اثر خبری خود که نقشه راه تکامل و سعادت انسان است را در قالب کتاب قرآن توسط نبی مکرم اسلام برای سعادت بشر ابلاغ می کند و در حوزه ائمه تصویر واقع کربلا یک هنر خبری و رسانه ای است که به قلم حضرت زینب (س) بعد از بیش از هزار و 400 سال ماندگاری به عنوان الگوی مناسبی در اختیار رسانه ها و خبرنگاران است.
وی بیان کرد: پس از این دو جریان، جریان دوران هشت سال دفاع مقدس ظرفیت نابی از ایثار و پایمردی این ملت است که می تواند راه خبرنگاران را در نظام جمهوری اسلامی با محوریت بنیاد حفظ آثار بیشتر تبیین کند.
وی ادامه داد: آثاری که بنیاد حفظ آثار جمع آوری می کند بهترین سوژه برای اصحاب رسانه است تا بتوانند وظیفه ارزشی خود را در حوزه اخلاق رسانه ادا کنند و اگر از اخلاق رسانه سخن گفته می شود و در زیر لوای نظام جمهوری اسلامی به طور یقین باید با کارکردی در این بنیاد ببینیم و منتشر کنیم می توانیم قلم خود را تطهیر کنیم .
وی ادامه داد: امروز رسانه ها اگر می خواهند ادای وظیفه خود را در حوزه نظام جمهوری اسلام ادا کنند باید از این ظرفیت ها غافل نشوند.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی استان همدان افزود: همدان از استانهای گردشگری است که در کنار آثار تاریخی و طبیعی که مسئولان به آن برای جذب توریست نام می برند باید از ظرفیت بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس و در تبادل فرهنگ ارزشی استفاده شود.
بهاروند افزود: وظیفه رسانه ها است که اهداف و ظرفیت این مجموعه را به تصویر بکشند که اگر گردشگری وارد استان می شود بداند در کنار غار علیصدر یک اثر ماندگار هست که ظرفیت های این مجموعه به مراتب بیشتر از یک اثر طبیعی و تاریخی دارای ارزش است.
وی بیان کرد: ایرنا به عنوان تنها مرجع رسمی خبرگزاری نظام است و بیش از 80 سال سابقه فعالیت دارد و رهبری از این رسانه به عنوان دست بزن نظام در مقابل بنگاه های فرافکن تعبیر کردند.
بهاروند افزود: آنچه که در خروجی خبرگزاری جمهوری اسلامی ترسیم شده در واقع تزریق امید و نشاط در جامعه و تبیین خدمات نظام و اهداف نظام است که ما با نهادهایی که ماهیت فرهنگی دارند تفاهمنامه های داریم که در این حوزه بیشتر نمود داشته باشیم.
استان همدان بیش از هشت هزار شهید و 17 هزار رزمنده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
7523/6993
انتهای پیام /*
دیدگاه شما