به گزارش صبح رزن،محمودرضا عراقی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان درباره آخرین وضعیت پروژه راهآهن همدان-تهران اظهار داشت: مقداری ریل وارد کشور شده و قرار است بخش زیادی از این ریلهای وارداتی به پروژه راهآهن همدان-تهران تخصیص یابد که میزان آن مشخص نیست.
وی با اشاره به اینکه راهآهن همدان-تهران 280 کیلومتر طول دارد، افزود: تاکنون از این میزان 140 کیلومتر ریلگذاری شده و 140 کیلومتر از آن باقی مانده است که با 40 کیلومتر مسیرهای فرعی و بین ایستگاهی میزان باقیمانده به 180 کیلومتر افزایش مییابد.
عراقی با اعلام اینکه زیرسازی این پروژه بیش از 95 درصد پیشرفت فیزیکی داردف عنوان کرد: در حال حاضر عملیات اجرایی ایستگاههای مسافری در ساوه و همدان در دست اجراست.
وی با بیان اینکه تاکنون 400 میلیارد تومان برای پروژه راهآهن همدان-تهران هزینه شده است، تصریح کرد: امسال برای این پروژه 151 میلیارد تومان مصوب شده ولی تخصیص پروژههای ملی ابلاغ نشده و تخصیص پروژه راهآهن همدان-تهران نیز صفر است.
معاون امور عمرانی استاندار همدان با اعلام اینکه نیمه دوم سال کل اعبتارات این پروژه تخصیص مییابد، اظهار داشت: چند سالی رکود در پروژه وجود داشته ولی با پیگیری استاندار و نمایندگان میتوان شاهد شنیدن خبرهای خوش درباره این پروژه بود.
وی با اشاره به اینکه ریلگذاری پروژه راهآهن همدان-تهران پس از مدتی تعطیلی دوباره آغاز شده است، گفت: با وجود شرایط فعلی میتوان اعلام کرد پروژه سال 96 افتتاح میشود.
عراقی با اشاره به اینکه کاهش زمان رسیدن به ایستگاه قطار نیازمند کاهش زمان مردم است، عنوان کرد: ایجاد ایستگاه درون شهری برای راهآهن همدان-تهران مورد تصویب قرار گرفته و این امر در راستای تسهیل دسترسی مردم به ناوگان حمل و نقل شهری همدان بوده است.
وی با بیان اینکه اجرای این پروژه هزینه اضافی برای دولت دارد ولی در راستای تکریم ارباب رجوع این اقدامات انجام شده است، گفت: با توجه به اینکه بخشی از این پروژه در محدوده شهری و بخشی از حریم شهر قرار دارد شهرداری همدان، راه و شهرسازی و کمیسیون ماده 5 باید تعهداتی را نسبت به اجرای آن میپذیرفتند.
معاون عمرانی استاندار همدان با اشاره به اینکه ریلگذاری از میدان فرودگاه همدان آغاز شده و در زیر زمین انجام میشود، بیان کرد: با توجه به اینکه بلوار سردار شهید همدانی دارای پنج لاین است یک لاین برای ایجاد تونل زیرزمینی و عبور ریل از آن اختصاص مییابد و سپس این لاین به حالت اولیه برای عبور خودروها برمیگردد.
وی با بیان اینکه مشاور برای انجام مطالعات در نظر گرفته شده و باید تمامی مسائل را مورد بررسی قرار دهد، گفت: امسال عملیات اجرایی برای ایجاد ایستگاه درون شهری راهآهن همدان-تهران آغاز میشود و باید همزمان با اتمام راهآهن همدان-تهران نیز به بهرهبرداری برسد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما