حوزه علمیه خواهان قروه درجزین با حضور مسئولین شهرستان و مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور به بهره برداری رسید.
حجتالاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی با بیان اینکه نظام سلطه میخواهد کشورهای مسلمان را از هویت دینی خود دور کند، ادامه داد: اگر در برابر فرهنگ سلطه منفعلانه عمل کنیم زمینه تسلط آنها را فراهم کرده و محکوم به شکست خواهیم بود.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مدیرت جهادی گفت: مدیریتی جهادی است که هدفش جهاد در راه خدا و خدمت به مردم باشد.
وی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیتهای حوزههای علمیه برای کاهش آسیبهای اجتماعی استفاده کرد، در ادامه از فعالیت بیش 7 هزار خواهر وبلاگنویس در سامانه کوثربلاگ و 70 هزار خواهر طلبه در سامانه کوثر نت خبر داد و افزود: بانوان طلبه در فضای مجازی باید حضور جدی و فعال داشته باشند.
جمشیدی با اشاره به اینکه حوزههای علمیه خواهران توانستهاند بزرگترین مرکز داده علوم اسلامی کشور را راهاندازی کنند؛ خاطرنشان کرد: در تلاشیم تا سه سال آینده هر طلبه، یک وبلاگ ایجاد و مدیریت کند.
وی اظهار داشت: بیش از 12 هزار نفر از بانوان طلبه استخدام رسمی آموزش و پرورش هستند که به بیان احکام شرعی و اقامه نماز در مدارس میپردازند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با بیان اینکه امیدواریم خواهران طلبه در مدارس آموزش و پرورش حضور داشته باشند و به تبلیغ دین اسلام بپردازند، از وجود بیش از 482 حوزه علمیه خواهران در سراسر کشور خبر داد.
وی بیان کرد: در این حوزههای علمیه بیش از 70 هزار طلبه مشغول تحصیل هستند که تا به امروز 90 هزار طلبه فارغالتحصیل شدهاند.
جمشیدی گفت: امیدواریم در حوزههای علمیه خواهران، مهد کودکهایی تأسیس شود تا فرزندانمان توسط بانوانی که معتقد به انقلاب و اسلام هستند آموزش ببیند.
امام جمعه شهر قروه در جزین هم با بیان اینکه امروزه بخش قروه در جزین به برکت وجود دو حوزه علمیه خواهران و برادارن به قطب فرهنگی منطقه تبدیل شده است، عنوان کرد: در چندین سال گذشته بزرگترین و مهمترین کار فرهنگی که در این منطقه صورت گرفته است ساخت دو حوزه علمیه است.
حجتالاسلام والمسلمین محمد محمدی افزود: در تمام مدارس شهر قروه در جزین و در بیشتر مدارس روستاهای این بخش نماز جماعت با حضور روحانی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان 40 حلقه قرآنی توسط بانوان طلبه مدیریت و برگزار شد، گفت: در بخش قروه در جزین دو حوزه علمیه خواهران و برادران با کمکهای خیرین و مسؤولان ایجاد شده است.
امام جمعه قروه درجزین افزود: در حوزه علمیه خواهران 112 طلبه در سطح 2 مشغول به تحصیل هستند که تا به امروز 23 طلبه از آن فارغالتحصیل شده است.
وی ادامه داد: در حوزه علمیه برادران هم 85 طلبه در سطح 2 در حال تحصیل هستند که تا به امروز 90 طلبه از آن فارغالتحصیل شده است.
محمدی گفت: ساختمان حوزه علمیه خواهران در سه طبقه با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد ریال و مساحت یکهزار و 100 متر مربع در مدت دوسال توسط کمکهای خیرین و اعتبارات دولتی ساخته شده است.
دیدگاه شما