به گزارش صبح رزن به نقل از سایت خبری کمیته امداد، سیدپرویز فتاح، در دیدار با رئیس سازمان بهزیستی و معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، با بیان اینکه هماهنگی بیشتر بین کمیته امداد، سازمان بهزیستی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی میتواند تاثیر بسزایی در سیستم اداره کشور ایجاد کند، گفت: این تعامل منجر به تصویب قوانین مورد نیاز برای تأمین اجتماعی مناسب، امور بیمهها و فقرزدایی به نفع محرومان در مجلس شورای اسلامی میشود.
رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال پایدار برای محرومان و نیازمندان در اولویت خدمات این نهاد قرار دارد و از جایگاه ویژهای برخوردار است، یادآور شد: مدل اشتغال کمیته امداد برای مددجویان تحت پوشش که به تأیید سازمانهای جهانی رسیده است مبتنی بر استعداد سنجی، حرفه آموزی، پرداخت تسهیلات، نظارت بر اجرای طرحهای اشتغال و پایدارسازی و بازاریابی فروش محصولات تولید شده مددجویان است.
وی با اشاره به لزوم شنیدن صدای فقر محرومان تأکید کرد: نباید با بزرگ جلوه دادن فقر، محرومیت و معلولیت جسمی به عنوان مانعی که موجب عدم رشد و تعالی انسانها میشود به این امر دامن زد و کمیته امداد در صورت تامین اعتبار لازم آمادگی دارد سالیانه برای 200 هزار خانوار اشتغال خرد و پایدار ایجاد و با توانمندسازی آنها را از چرخه حمایتی خارج کند.
رئیس کمیته امداد با اشاره به رشد چشمگیر مردم در طرحهای مشارکتی این نهاد خاطرنشان کرد: تلاش میکنیم با استفاده از شیوههای مدرن تبلیغاتی و اجرای طرح صدقات پیامکی میزان مشارکتهای مردمی را افزایش دهیم. همچنین تعامل با موسسات و بنگاههای اقتصادی بزرگ در قالب انجام مسئولیتهای اجتماعی و جذب منابع برای کمک به محرومان، طراحی باشگاه خیران و ساماندهی و نظارت بر انجام امور خیریه ها و سازمانهای مردم نهاد از دیگر اقدامات این نهاد در این زمینه است.
فتاح با اشاره به همکاری بسیار خوب دولت و مجلس در تخصیص و پرداخت کامل بودجه این نهاد در سال گذشته درخواست کرد در سال جاری هم اعتبار تخصیص یافته به کمیته امداد به طور کامل پرداخت شود.
وی با تاکید بر ضرورت ارائه آمارهای دقیق و شفاف به مردم افزود: انتقال تجربیات کمیته امداد و سازمان بهزیستی به یکدیگر بسیار مفید و قابل استفاده و در جهت هم افزایی برای خدمت رسانی به محرومان است.
در ادامه محسنی بندپی، رئیس سازمان بهزیستی نیز در این دیدار با تاکید بر مواجهه با پدیده فقر، محرومیت و ناتوانی به طور علمی و تخصصی گفت: کمیته امداد و سازمان بهزیستی با توجه به تجربیات ارزشمند در زمینه خدمت رسانی به نیازمندان جامعه از جمله سازمانهایی هستند که همواره به ارائه خدمت به افراد ناتوان در جامعه پرداختهاند، بر این اساس میتوانند در زمینه ایجاد اشتغال و توانمندساز، ارائه خدمات تخصصی، امور پژوهشی همکاری خود را گسترش داده تا باعث افزایش بهره وری و راندمان کار شوند.
میدری، معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی هم که در این دیدار حضور داشت بر لزوم داشتن شناسنامه خدمت برای تمام دستگاههای اجرایی کشور تاکید کرد و خواستار ارتباط بیشتر بین دستگاهها و نهادهای حمایتی در جهت تکمیل عملکرد آنها شد.
انتهای پیام/
دیدگاه شما