تاریخ : 24. مهر 1395 - 15:36   |   کد مطلب: 19916
معاون دادگستری همدان بر انسداد چاه‌های غیرمجاز رزن و کبودراهنگ تا پایان پاییز امسال تاکید کرد و گفت: اجازه کشت مجدد به مالکان چاه‌های غیرمجاز داده نشود.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری تسنیم از همدان، سعید گلستانی صبح امروز در شورای حفاظت از منابع آب استان همدان اظهار داشت: چندی پیش در جلسه‌ای در معاونت پیشگیری قوه قضاییه با حضور معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، دستگاه قضایی استان گزارش خوبی از اقدامات قضایی در حوزه آب ارائه کرد و مقرر شد اقدامات قضایی استان در حوزه حفاظت از منابع آب در جلسات بعدی به عنوان الگو مطرح شود.

وی افزود: تغییر قانون برای مجازات مالکان چاه‌های غیرمجاز باید از طریق دفتر حقوقی شرکت آب منطقه‌ای پیگیری شود چراکه در حال حاضر براساس قوانین موجود مجازات حفاری چاه غیرمجاز بازدارنده نیست.

گلستانی بیان کرد: اقدامات حفاظت از منابع آب باید مستمر بوده و مسائل حاشیه‌ای نباید سبب کُندی یا توقف کار در این بخش شود، این موضوع یک تهدید جدی است که نباید فرصتی به متخلفان داده شود.

وی عنوان کرد: براساس گزارش‌های مطرح شده در جلسه معاونت پیشگیری قوه قضاییه قرار شد برای ائمه جمعه، ائمه جماعات، نمایندگان، مسئولین و کشاورزان اطلاع‌رسانی لازم در خصوص کمبود منابع آب بعمل آید.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان اظهار داشت: با توجه به برداشت محصول توسط کشاورزان و فرصت پیش آمده می‌توان در سه ماهه پاییز نسبت به اجرای احکام قضایی باقیمانده بویژه در شهرستان‌های رزن و کبودراهنگ اقدام کرد ولی در فصل بهار سال آینده نباید اجازه کشت مجدد به مالکان چاه‌های غیرمجاز داده شود.

معاون برنامه ریزی شرکت توزیع نیروی برق همدان نیز در این جلسه گفت: پیرو هماهنگی لازم از شرکت توانیر در خصوص دریافت کنتورهای طرح فهام، مقرر شد هزار دستگاه کنتور فهام تحویل شرکت توزیع برق همدان شود.

محمدمهدی شهیدی با اشاره به اینکه تحویل کنتورها منوط به تحویل هزار عدد سیم‌کارت به شرکت فراب شده تا بوسیله آن امکان قرائت از راه دور میسر شود، عنوان کرد: شرکت توزیع برق موضوع را از اپراتورهای ایرانسل و همراه اول پیگیری کرده و هزینه جاری ماهیانه آبونمان سیم‌کارت‌ها 80 میلیون تومان بوده است.

وی با اشاره به اینکه در برنامه اقتصاد مقاومتی سال 95، شرکت توزیع برق موظف شده دو هزار و 400 دستگاه کنتور فهام بر روی چاه‌های کشاورزی و هشت هزار دستگاه نیز غیرکشاورزی نصب کند، افزود: اولویت نصب کنتورهای فهام برای چاه‌های کشاورزی با همکاری شرکت آب منطقه‌ای تعیین و برای شرکت توانیر ارسال شده که بیشتر بر روی دشت‌های پایلوت خواهد بود.

شهیدی با بیان اینکه در بخش اجرایی نصب کنتور مقدمات آموزش 10 پیمانکار نصب، تدارک دیده شده و قرار است 13 و 14 آبان ماه در مشهد این دوره برگزار شود، عنوان کرد: پس از تحویل سیم‌کارت‌ها به پیمانکار و آماده کردن کنتورهای فهام برای نصب، از اواخر مهر ماه شرکت می‌تواند نسبت به نصب کنتور بر روی چاه‌های کشاوری اولویت‌دار اقدام کند.

وی با اعلام اینکه در فاز دوم هزار و 400 کنتور فهام دیگر تحویل می‌شود که باید پیگیری‌های لازم در این زمینه انجام شود، عنوان کرد: برای برقی کردن چاه‌های کشاورزی دو شرط اساسی تجهیز کردن به سیستم آبیاری نوین و وجود شبکه 20 کیلوولت در مجاورت چاه کشاوری لازم و ضروری است.

معاون شرکت توزیع نیروی برق استان همدان اظهار داشت: برای کشاورزانی که چاه آنها با شبکه 20 کیلوولت فاصله زیادی دارند بایستی برابر قوانین از محل صرفه‌جویی سوخت‌های فسیلی توسط شرکت نفت، اعتبارات لازم به شرکت‌های توزیع برق تخصیص و اجرایی شود که تاکنون این اعتبارات تخصیص داده نشده است.

انتهای پیام/

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن