به گزارش صبح رزن به نقل از خبرنگار مهر، محمدابراهیم الهیتبار بعدازظهر سه شنبه در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان بر لزوم تقویت کمیته مبارزه با مواد مخدر تاکید کرد و گفت: باید ذهنیت افراد جامعه را به سمتی سوق دهیم که به عنوان نیروی عامل ما در رسیدن به اهداف کمک کنند.
وی با تاکید بر ارائه برنامه برای جلب مشارکتهای مردمی، عنوان کرد: خوشبختانه طی نیمه نخست امسال آمار طلاق در استان همدان کاهش یافته و رشد منفی آن متوقف شده است.
الهی تبار با بیان اینکه باید مردم را در حوزه مبارزه با مواد مخدر آموزش داد، عنوان کرد: استان همدان در زمینه مقابله با مواد مخدر خوب عمل کرده و کاهش ۳۰ درصدی سرقتهای خرد و کلان در استان همدان نتیجه این اقدام است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با تاکید بر کنترل سفرهخانه و مراکز گردشگری در زمینه عرضه و مصرف قلیان گفت: کنترل این مراکز به عهده مرکز بهداشت است.
الهی تبار از شناسایی ۳۴ نقطه آلوده به مواد مخدر و اجرای ۶۵ طرح پاکسازی در استان همدان خبر داد و افزود: نقاط مشخص شده برای پاکسازی باید اطلاعرسانی شود تا نیروی انتظامی در آن مکان ها حضور یافته و مکان مورد نظر برای فروشندگان مواد مخدر ناامن شود.
وی با اشاره به اینکه ۵ استان از جمله همدان برای کاهش نرخ اعتیاد پایلوت شدهاند، گفت: آسیبهای اجتماعی به عنوان دغدغه برای تصمیمگیرندگان نظام مطرح است.
آسیب در کمین خانوادههاست
معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان با بیان اینکه آسیب در کمین خانوادههاست، افزود: کار باید به صورت دغدغهمند پیگیری شده و در حوزه کار جهادی قرار گیرد و گزارشها تهیه و برای مسئولان کشور ارسال شود.
الهیتبار با اشاره به ضرورت ایجاد پناهگاه شبانه برای مردان از سوی سازمان بهزیستی با توجه به قرار گرفتن در آستانه فصل سرما، گفت: شهرداری نیز باید در زمینه ایجاد گرمخانه اقدام کند.
وی بابیان اینکه رتبه دوم استان همدان در زمینه کودکآزاری و همسرآزاری صحت ندارد، گفت: این مطلب کذب است و موضوع در شورای تامین استان همدان نیز مطرح شد.
مدیر اداره نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز از وجود ۱۳۷ مرکز MMT زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی همدان خبر داد و اظهار داشت: پنج مرکز دولتی، سه مرکز وابسته به دانشگاه و دو مرکز وابسته به بهزیستی در این زمینه فعالیت دارند.
علی گودرزی با بیان اینکه ۷۷ مرکز MMT در همدان فعال است، عنوان کرد: ۱۴ مرکز در ملایر، ۱۱ مرکز در نهاوند، ۹ مرکز در تویسرکان، ۷ مرکز در اسدآباد و در رزن، در کبودراهنگ و فامنین هر کدام ۴ مرکز فعال است.
وی بااشاره به اینکه شمار معتادان تحت درمان دارویی ۱۷ هزار و ۶۰۰ نفر است، افزود: بیماران تحت درمان غیر دارویی نیز ۳۲ هزار و ۹۵۰ نفر را شامل میشوند.
وجود ۶ مرکز دی آی سی در استان همدان
وی از وجود ۶ مرکز دی آی سی در استان همدان خبر داد و افزود: ۴ مرکز در شهر همدان، یک مرکز در ملایر و یک مرکز در نهاوند فعال است.
گودرزی از برگزاری نخستین دوره بازآموزی برای پزشکان مسئول فنی مراکز خبر داد و گفت: برای روانشناسان مراکز نیز یک دوره در فصل پاییز برگزار می شود.
وی تعداد افراد آموزشدیده در خانوادهها را ۸ هزار و ۶۲۹ نفر ذکر کرد و با بیان اینکه ۴۰۰ نفر نیز در مرکز فنی و حرفهای آموزش دیدهاند، گفت: باید آموزش های لازم برای آشنا کردن خانواده ها با مضرات سوء مصرف مواد مخدر انجام شود.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان نیز با بیان اینکه امسال ۳ هزار و ۱۱۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در استان همدان کشف شده است، اظهار داشت: در استان همدان یکهزار و ۹۸ معتاد جمعآوری و ساماندهی شده است.
دستگیری ۵ هزار و ۳۰۴ قاچاقچی خردهفروش در استان همدان
هادی قزوینه ای از دستگیری ۵ هزار و ۳۰۴ قاچاقچی خردهفروش در استان همدان طی سال جاری خبر داد و گفت: آمار دستگیری ها نیز ۲۵ درصد افزایش داشته است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان عنوان کرد: امسال ۴۹ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در استان همدان متلاشی و بیش از ۵ هزار نوع قرص روانگردان جمعآوری شده است.
وی با بیان اینکه ۵ هزار و ۹۵۹ عملیات در حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان همدان انجام شده است، گفت: ۳۸۵ طرح پاکسازی و ۲۵۶ طرح کنترل محور مواصلاتی نیز به انجام رسیده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر در استان همدان با بیان اینکه بسیاری از باندهای مواد مخدر همدان را حیات خلوت خود نمیبینند، افزود: ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در بازدید از همدان به این موضوع صحه گذاشت.
قزوینه ای با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت سازمانهای مردمنهاد در امر مبارزه با مواد مخدر، از شناسایی ۲۹۰ مخروبه در این حوزه خبر داد و افزود: با ورود شورای شهر و شهرداری ۴۲ منطقه در شهر همدان ساماندهی و تعیین تکلیف شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان همدان نیز گفت: برنامه پایلوت مبارزه با مواد مخدر در پنج استان باید اجرایی شود که همدان به عنوان یکی از این استانها معرفی شده است.
اکبر سوری افزود: دو شهرستان ملایر و فلاورجان در کشور به عنوان پایلوت طرح کرامت برای مبارزه با مواد مخدر انتخاب شدهاند.
وی با بیان اینکه ستادی در این دو شهر تشکیل شده است، از تشکیل روابط عمومی شورای مبارزه با مواد مخدر در راستای نشر اطلاعات خبر داد.
دیدگاه شما