حسینی با بیان اینکه بعد از برگزاری همایش فرصتهای سرمایهگذاری همدان در سال 93 تلاشهای صورت گرفته برای جذب سرمایهگذار به نتیجه رسیده است، اظهار کرد: شهرستان رزن رتبه نخست ورود سرمایهگذاران خارجی و نیز رتبه دوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی را در استان همدان به دست آورده است.
وی گفت: این شهرستان با وسعت 27 هزار کیلومتر مربع واقع در شمال استان به لحاظ برخورداری از موقعیت ویژه جغرافیایی و قرار گرفتن در مسیر جاده اتصالی استانهای شمالی و پایتخت به استانهای غربی و جنوب غربی کشور و همسایگی با سه استان صنعتی کشور از دیگر دلایلی است که میتواند موجب پیشرفت و موفقیت شهرستان در زمینه کارآفرینی شود.
فرماندار شهرستان رزن تصریح کرد: رزن با دارا بودن 40 واحد صنعتی توانسته با ایجاد یکهزار و 337 شغل در سال 93 و یکهزار و 501 شغل در سال گذشته و ایجاد اشتغال برای 514 نفر در 6 ماهه نخست سال جاری، گامهای مطلوبی در امر اشتغالزایی بردارد.
وی با بیان اینکه رزن دارای ظرفیتهای مطلوبی در سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال است، افزود: برخورداری از اقلیم مستعد، وجود ظرفیتهای کشاورزی و دامی و امکان ایجاد صنایع تبدیلی مرتبط و رتبه دوم استان در استخراج معادن موجب شده تا این شهرستان در بحث اشتغالزایی و جذب سرمایهگذار دارای قابلیتهای فراوان باشد.
حسینی از وجود 2 هزار جوان و 800 فارغالتحصیل بیکار در شهرستان رزن خبر داد و افزود: با وجود مزیتهای ویژه سرمایهگذاری در رزن، نبود شغل از جمله معضلات حال حاضر است که با آن مواجه هستیم.
وی مهاجرت روستاییان رزنی به استانهای همجوار نظیر البرز و پایتخت را از دیگر پیامدهای معضل اشتغال در رزن برشمرد و افزود: این در حالی است که جلوگیری از مهاجرت روستاییان از جمله اولویتهای دولت در رزن است.
فرماندار شهرستان رزن در ادامه وجود شهرک صنعتی با زیرساخت نسبتاً مناسب را از جمله مزیتهای شهرستان به منظور سرمایهگذاری دانست.
وی گفت: ایجاد اتاق فکر با عضویت کارشناسان، صاحبنظران، کارآفرینان به منظور بررسی و آسیبشناسی سرمایهگذاری و اشتغال شهرستان و تهیه و تدوین فرایندهای انجام کار در دستگاههای اجرایی صادرکننده مجوز از جمله اقدامات شهرستان رزن در راستای جذب سرمایهگذار است.
حسینی افزود: نیازسنجی در خصوص تسهیلات مورد نیاز واحدهای اقتصادی شهرستان به منظور احیا و ایجاد اشتغال از دیگر اقدامات انجام گرفته در بحث اشتغالزایی است.
انتهای پیام
دیدگاه شما