آخرین اخبار

تاریخ : 13. آذر 1395 - 16:13   |   کد مطلب: 20906
شورای تامین مسکن شهرستان رزن با حضور فرماندار،نماینده شهرستان و معاون عمرانی استاندار و رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی استان برگزار شد.

به گزارش صبح رزنٰ،فرماندار رزن در این شورا با بیان اینکه برخی پروژه های بزرگ شهرستان بر زمین و نیمه کاره مانده است ادامه داد:برای تکمیل پروِه های نیمه تمام شهرستان رزن 215 میلیارد توان اعتبار نیاز است.

 

فتحعلی حسینی با بیان اینکه در این بین کریدور شمالی استان،کنارگذر رزن،مسکن مهر قروه درجزین از اهمیت و اولویت بیشتری برخوردار است گفت:در راستای اقتصاد مقاومتی در شهرستان رزن بیشترین دقت و حساسیت برای حفظ منابع آب صورت گرفته است که منجر به صرفه جویی بخش قابل توجهی آب زیر زمینی شده است.

 

وی افزود:در همین زمینه با ایجاد فرمولی از همه ی دستگاه های اجرایی در شهرستان خواسته ایم تا در هر سه ماهه میزان مصرف هزینه های جاری خود را اعلام کنند و  بر اساس همین فرمول دستگاه هایی که بیشترین صرفه جویی را داشته باشند تقدیر می شوند.

 

حسینی با اشاره به طرح برخی مسائل در خصوص خارج شدن رزن از تقسیمات مناطق محروم در بعضی محسابات ادامه داد:در همین زمینه نامه ای را تنظیم کرده ایم و از استانداری و معاونت عمرانی میخواهیم رزن همچنان با توجه به دارا بودن محدودیتها و محرومیتها از این قانون خارج نشود.

وی طولانی شدن و گرانتر شدن مسکن مهر قروه درجزین را موجب ناراحتی شهروندان عنوان کرد.

 

 

نماینده رزن در مجلس شورای اسلامی نیز در این شورا ضمن بیان برخی کاستی ها در زمینه مسائل عمرانی شهرستان تاکید کرد:امروز یکی از تاکیدات و تصریحات رهبری معظم انقلاب کاهش آسیبهای اجتماعی و تلاش در جهت این امر است و یکی از مهمترین راه های این مورد جلوگیری از حاشیه نشینی در شهرها و روستاهاست.

حسن لطفی ادامه داد: با بیان اینکه در شهرستان رزن 360 خانوار بیشتر به دلایلی نظیر عدم صدور مجوز تغییر کاربری از انشعابات آب و برق و گاز محروم می باشند و این محرومیت در نهایت قطعا به مهاجرت منجر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه ما نیز بر رعایت قانون تاکید داریم گفت:می شود با همکاری  و کمک به این خانوارها این مشکلات را رفع کرد.

 

 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نبود نظارت کافی بر دهیاری ها را موجب هدر رفت بودجه های کلان دانست و ادامه داد:در مورد شهرک های صنعتی قروه درجزین فقط نامی از ان مانده است و در این زمینه هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

 

وجود 15 روستا در مسیر راه های اصلی شهرستان از دیگر مواردی بود که لطفی آن را زمینه ساز بسیاری از حوادث جاده ای و ناگوار عنوان کرد و ادامه داد:برداشت بی رویه از شن و ماسه از برخی رودخانه های شهرستان در حالی صورت میگیرد که این برداشت کنندگان به هیچ کس نیز پاسخگو نیستند.

وی از معاونت عمرانی استادندار و رئیس سازمان بودجه استان خواست تا با توجه به سردسیر بودن مناطق مبادله ی احکام بودجه شهرستان و تخصیص اعتبارها در ابتدای سال صورت گیرد.

انتهای پیام/م

 

 

 

دیدگاه‌ها

جناب آقای لطفی !لطفا این مورد را هم پیگیری کنید:اضافه کار کارشناسان ادارات آموزش وپرورش استان همدان که تا سال 91مثل سایر ادرات ماهی 120ساعت بود ،به یک چهارم کاهش پیدا کرده است و5ماه هم هست که پرداخت نشده است .بیشتر کارشناسان ادارات آموزش وپرورش علیرغم 44ساعت کار در هفته (مثل سایر ادارات )یک سوم آنها حق الزحمه در یافت می کنند وآنهم با ماهها تأخیر !

دیدگاه شما