به گزارش صبح رزن، شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان رزن برگزار شد .
عدم وجود اتاق بحران در اکثریت ادارات و دستگاههای شهرستان رزن، نداشتن سناریو برای مقابله با بحران در ادارات و لزوم اجرای بیمه کشاورزی از موضوعاتی بود که در این شورا مورد بحث قرار گرفت.
فرماندار رزن آموزش همگانی و فرهنگسازی درباره نحوه پیشگیری از انواع بحران و اطلاعرسانی و پوشش خبری در زمان بحران را از اهداف این کارگروه برشمرد.
فتحعلی حسینی خاطرنشان کرد: بحران بحث جدی است و جدیتر از آن آموزش و فرهنگسازی در بخشهای مختلف است که همت همگان را میطلبد.
وی در ادامه با بیان اینکه برگزاری دورههای متعدد آموزش عمومی و تخصصی، مانور و تمرینهای میدانی و عملیاتی از شاخصهای مهم آمادگی دستگاهها در مقابله با بحران به شمار میرود گفت: برگزاری مانورهای جادهای، میدانی و همچنین کارگاههای آموزشی از جمله راهبردهای مدیریت بحران در راستای افزایش آمادگی است.
در ادامه جلسه رئیس راه و شهرسازی شهرستان رزن نیز از دپوی 4 هزار تن ماسه و نمک خبر داد و گفت: با توجه به اینکه رزن در محور مواصلاتی غرب به مرکز، شمال و شمال غرب کشور قرار گرفته است باز بودن مسیر تردد در مواقع برف، کولاک و همچنین یخ زدگی جادهها، از اهمیت قابل توجهی برخوردار است.
احمد محمدی افزود: راهدارخانههای رزن با دارا بودن 61 نفر نیرو در قالب دو اکیپ و همچنین 24 ماشین سنگین و نیمه سنگین آمادگی مقابله با هرگونه بحران را دارند.
وی تصریح کرد: در راستای مدیریت بحران و تسهیل عبور و مرور در مواقع بحران یک هزار تن نمک خالص و همچنین 2 هزار تن ماسه خالص در شهرستان رزن دپو شده است.
انتهای پیام/89047/
دیدگاه شما