به گزارش صبح رزن،سردار مهدی ظفری در گفتوگو با ایسنا، منطقه همدان، اظهار کرد: مجموعه باغ موزه دفاع مقدس شهر همدان، قسمتی از ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس است و موضوع شهدای گمنام و شهدای مدافع حرم نیز از جمله مواردی است که باغ موزه به آن خواهد پرداخت.
وی درباره اختصاص بخشی از فضای باغ موزه به شهدای مدافع حرم تصریح کرد: اقداماتی صورت گرفته و تصاویری از شهدای مدافع حرم و روند چگونگی دفاع از سوی استان همدان در غرفههای موزه قرار داده شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان همدان از جانمایی تندیسها و سردیسهای شهدای مدافع حرم در فضای باز محوطه باغ موزه خبر داد و عنوان کرد: از آنجا که همه بازدیدکنندگان موزه و مخاطبان آن متعلق به زمان حاضر نیستند و در آینده نیز افرادی که تاکنون شهدای مدافع حرم و شهید همدانی را ندیدهاند، از باغ موزه بازدید میکنند، تنها منبع شناختشان همان تندیسها و آثار به یادمانده از آنها در موزه خواهد بود.
ظفری ادامه داد: تندیسها و مجسمههای افراد تأثیرگذار که در ابعاد بزرگ ساخته و در فضاهای باز به نمایش گذاشته میشود، باید از هر حیث به جنبههای روانی، شخصیتشناسی، مخاطبشناسی و موارد بصری توجه خاص شود.
وی با بیان اینکه تندیسهای موزه نمادهایی هستند که تا سالها باید زنده و پویا باشند و با مخاطبان خود ارتباط برقرار کنند، افزود: این فرآیند نیازمند کار متخصصان و کارشناسان است و قرارداد آن با مجریان منعقد شده و در مرحله طراحی و برنامهریزی قرار دارد.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان با اشاره به فعالیتهای فرهنگی انجام شده توسط همسر شهید فانوسی، خاطرنشان کرد: کانونی با محوریت خانواده شهدای مدافع حرم تشکیل شده و ثبت خاطرات شهدای توسط خانوادههایشان انجام میگیرد.
ظفری با تأکید بر اینکه امنیتمان را مدیون تفکر بسیجی هستیم، گفت: با نگرش اجتماعی افرادی چون همسر شهید فانوسی که در ادامه راه حضرت زینب(س)، سرمایهگذار راه مدافعان حرم هستند، امیدواریم خانوادههای شهدای مدافع حرم که از برکات جامعه هستند نیز در حفظ این تفکر بسیجی گام بردارند.
گفتگو
انتهاي پیام
دیدگاه شما