تاریخ : 2. دى 1395 - 8:12   |   کد مطلب: 21364
همدان - معاون عمرانی استاندار همدان با بیان اینکه باید بهای واقعی خدمات برای مردم بازگو شود، عنوان کرد: شهرداری بهای واقعی خدمات را از مردم دریافت نمی کند.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرنگار مهر، محمدرضا عراقی ظهر چهارشنبه در مراسم افتتاح سردخانه مرکز کشتارگاه صنعتی دام همدان با بیان اینکه راه‌اندازی سردخانه و یا همان دستگاه پیش‌سرد یکی از اتفاقات خوب در حوزه سلامت غذایی است، اظهار داشت: بهره‌برداری از این پروژه حاصل خرد جمعی و همکاری بخش‌های مختلف است.

وی با بیان اینکه این پروژه‌ها سال‌ها به دلیل عدم حمایت باقی مانده بود و به سبب اینکه برخی کمتر به دنبال کارهای زیربنایی و دیربازده می‌روند این پروژه معطل بود، به برگزاری جلسات مختلف برای اجرایی شدن این پروژه اشاره کرد و گفت: اساسنامه مرکز کشتارگاه صنعتی دام همدان نیز اصلاح و مشخص شد که این کشتارگاه‌ها زیر نظر سازمان همیاری شهرداری اداره می شود.

وی همچنین به تغییر مدیریت کشتارگاه اشاره و عنوان کرد: باید از فرهنگ تعامل با اتحادیه قصابان در این زمینه بهره ببریم.

تکمیل سردخانه مرکز کشتارگاه صنعتی دام همدان به دلیل نبود اعتبارات دولتی نیمه‌تمام باقی مانده بود عراقی با بیان اینکه این پروژه به دلیل نبود اعتبارات دولتی نیمه‌تمام باقی مانده بود، افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در این زمینه همکاری خوبی داشت و در نهایت از اعتبارات داخلی کشتارگاه برای راه‌اندازی دستگاه پیش‌سرد هزینه شد.

وی با تأکید بر اینکه ما باید بهای واقعی خدمات را برای مردم بازگو و مردم را با واقعیت‌ها مواجه کنیم، عنوان کرد: شهرداری بهای واقعی خدمات را از مردم دریافت نمی کند و کمتر از آن را دریافت می‌کند.

عراقی بااشاره به اینکه شهرداری‌ها باید بهای واقعی خدمات را از مردم دریافت کنند، گفت: زمانی که شهروند شهری هستیم و در منطقه بالای شهر و یا پایین شهر زندگی می‌کنیم باید بهای خدماتی را که شهرداری برای ما انجام می‌دهد، بپردازیم.

عراقی بابیان اینکه در حال حاضر علاوه بر همدان، شهرستان‌های نهاوند، ملایر و کبودراهنگ نیز دارای دستگاه پیش‌سرد هستند، از دامپزشکی استان درخواست کرد: همکاری لازم را برای اعطای پروانه بهداشتی به این مرکز داشته باشد تا مرکز از تسهیلات پروانه بهداشتی بهره‌مند شود.

مدیر مرکز کشتارگاه صنعتی دام همدان نیز به مزایای راه‌اندازی دستگاه پیش‌سرد در کشتارگاه اشاره کرد و گفت: کاهش میکروب‌های سطحی لاشه‌ها، افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت گوشت، حذف و سالم‌سازی لاشه از نظر بیماری‌های عفونی از جمله این مزایا است.

عملیات اجرایی این پروژه سال ۷۶ آغاز شده بود

محسن زهری با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه سال ۷۶ آغاز شده بود، گفت: به دلایل مختلف این پروژه نیمه‌تمام باقی مانده بود که با برگزاری جلسات مختلف و با همکاری دستگاه‌های مختلف، دستگاه پیش‌سرد کشتارگاه با کیفیت مناسب و رعایت استانداردها و با تأمین منابع داخلی راه‌اندازی شد.

ظرفیت این کشتارگاه ۶۰۰ تن در سال بوده و دارای سالن‌های مجزای دام بزرگ و دام کوچک است وی با بیان اینکه ظرفیت این کشتارگاه ۶۰۰ تن در سال بوده و دارای سالن‌های مجزای دام بزرگ و دام کوچک است، گفت: این مجموعه با استفاده از توان و تخصص نیروهای داخلی مرکز اداره می‌شود.

زهری عنوان کرد: دستگاه سردخانه کشتارگاه از ۱۳ آذر ماه تا کنون به صورت آزمایشی شروع به کار کرده و اگر نتواند رتبه یک در کشور را کسب کند رتبه دوم را دارد.

نصب شبکه ترموگراف برای کنترل دما و رطوبت سردخانه از منزل و از طریق پیامک 

وی به نصب شبکه ترموگراف برای کنترل دما و رطوبت سردخانه از منزل و از طریق پیامک اشاره کرد و گفت: برای انجام این پروژه ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار پیش‌بینی شده بود که در طی انجام پروژه هزینه‌های اضافی نیز به وجود آمد و ۲۰۰ میلیون تومان برای در سردخانه هزینه شد و ۲۳۰ میلیون تومان نیز صورت وضعیت سازمان همیاری شهرداری بود.

رئیس اتحادیه قصابان همدان نیز با بیان اینکه سازه سردخانه کشتارگاه صنعتی دام همدان از سال ۱۳۷۶ زده شده بود، گفت: متأسفانه در طول سال‌ها کاری انجام نشده بود.

اکبر جمعه در ادامه سخنانش به برخی درخواست‌های اتحادیه قصابان از جمله بسته‌بندی آلایش اشاره و بیان کرد: کشتار دام باید در داخل کشتارگاه انجام شود و بعد به مناطق دیگر انتقال یابد.

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن