تاریخ : 2. دى 1395 - 8:17   |   کد مطلب: 21367
رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اهمیت برندسازی در فرآورده‌های لبنی، گفت: محصولات لبنی خوبی در استان همدان تولید مي‌شود، اما برندسازی در اين زمينه صورت نگرفته است.

به گزارش صبح رزن به نقل از  خبرگزاری فارس از همدان، منصور رضوانی جلال ظهر امروز در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در همدان با اشاره به اینکه 3.4 دهم درصد شیر کشور در استان همدان تولید می‌شود، اظهار کرد: از ابتدای تشکیل جهاد سازندگی و بعد جهاد کشاورزی؛ استان همدان همیشه در صنایع تبدیلی لبنی رقیب استان فارس و خراسان رضوی بوده است.

وی با بیان اینکه استان همدان همیشه در جذب، پاستوریزاسیون جلوتر بوده است، ادامه داد: زیرساخت صنایع تبدیلی لبنی در استان مناسب است اما مشکل بازار وجود دارد.

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه وقتی موضوع روغن پالم و استاندارد نبودن مطرح شد مردم از صنایع تبدیلی لبنی به سنتی روی آوردند، افزود: در استان همدان در علوم پزشکی جلسه‌ای برگزار شد و در آن جلسه اعلام‌ شده بود که پالم مشکلی ندارد اما این مسئله به صورت گسترده اطلاع‌رسانی نشد.

وی با اشاره به اینکه استان همدان با 289 هزار تن محصول لبنی و جذب 376 هزار تن شیر در تولید شیر خام در صنایع تبدیلی مشکلی ندارد، تأکید کرد: مشکل بازار فروش محصولات لبنی باید حل شود.

رضوانی جلال با اشاره به اینکه در گذشته برای صنایع لبنی یارانه در نظر گرفته می‌شد، افزود: امسال 650 میلیارد تومان پول برای یارانه شیر در نظر گرفته‌ شده اما اختصاص داده نشده است.

وی با تأکید بر اینکه باید صنایع تبدیلی لبنی حمایت شوند، افزود: در رابطه با غیر بهداشتی بودن کارگاه‌ها راهکارهایی ارائه‌ شده که در حال پیگیری است.

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اهمیت برند سازی در فرآورده‌های لبنی، ادامه داد: محصولات لبنی خوبی در استان همدان تولید شده، اما برندسازی صورت نگرفته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در ادامه بابیان اینکه 51 واحد صنفی تولید و توزیع فرآورده‌های لبنی دارای پروانه هستند، اظهار کرد: 20 واحد نیز در آستانه دریافت پروانه قرار دارند.

حمیدرضا متین سهم بازار فله فروشی لبنیات را سهم بسزایی دانست و ادامه داد: 264 واحد صنفی در استان در حال فروش شیر و فرآورده‌های لبنی هستند.

انتهای پیام

دیدگاه شما

کانال خبری تلگرامی صبح رزن