آخرین اخبار

تاریخ : 8. دى 1395 - 10:30   |   کد مطلب: 21507
فرمانده سپاه ناحیه رزن و دبیر ستاد احیای شهرستان در ستاد احیاء شهرستان بیان کرد :باید در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر اصول کلی و خط مشی ها لحاظ شود واگر انحرافاتی در جامعه وجود دارد ناشی از ضعف دستگاهها و ادارات مربوطه است

به گزارش خبرگزاری بسیج از رزن ، جناب سرهنگ برات زاده با اشاره به این که اجرای امر به معروف و نهی از منکر ناهنجاری های اجتماعی را ریشه کن می کند گفت: اگر امر به معروف و نهی از منکر به درستی در جامعه تحقق یابد به طور قطع امور جامعه سامان یافته و بسیاری از نگرانی ها برطرف می شود و در نتیجه بسیاری از مشکلات شهرستان کاسته می شود.

وی در ادامه به توضیحاتی در رابطه با ستاد احیا پرداخته و گفت : برای این ستاد 9 معاونت تعریف شده که برنامه های هر کدام از این معاونت ها توسط  دستگاه  مربوطه آن در شهرستان پیگیری می شود .

نوربخش معاون فرمانداری رزن نیز اظهار داشت : ما به کلیه ادارات ابلاغ کرده ایم که در اداراه متبوع جلسات شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل داده و در این جلسات مشکلات اداره بررسی شده و  در صدد رفع آنها بکوشند چرا که معتقدیم اداره یا سازمانی که می خواهد امر به معروو نهی از منکری را درجامعه پیاده کند ابتدا باید خودش به آن عمل کرده باشد 

نوربخش از نتایج این جلسات هم گفت :  اکنون بسیاری از ادارات موظف شده اند نمازجماعت در اداره برگزار نمایند ، همه کارکنان موظف شده اند در صورت مشاهده هرگونه منکر، به افراد تذکر دهند ، نشست های متعدد عفاف و حجاب در ادارات برگزار شده و در صدد هستیم برنامه های دیگری هم اجرا نمائیم .

مصطفی پور دادستان شهرستان رزن نیز اظهار داشت : اولویت برنامه های معاونت قضایی و انضباطی که به عهده دادستانی شهرستان می باشد نیز در سه بخش برخورد با منکرات همچون مواد مخدر ، بحث طلاق و برخورد با حفر چاه های غیر مجاز در سطح شهرستان و می باشد و تلاش می شود  در این راستا اقدامات مناسبی انجام شده  تا آمار  کاهش پیدا کنند .   

 در ادامه مسئولین ادارات نیز گزارش عملکرد خود را ارائه دادند که از مهمترین آنها تشکیل یادآوران معروف در مدارس توسط اداره آموزش و پرورش  ، فضاسازی سطح شرستان در رابطه با امر به معروف و نهی توسط شهرداری ها،  تشکیل شوراهای  امربه معروف در روستاهای شهرستان ، چاپ تراکت و بنر توسط معاونت آموزشی ، استفاده از فضای مجازی در ترویج امر به معروف و نهی از منکر همچون بارگذاری احادیث و روایات در گروهها و کانال های شهرستان و.. برخورد با منکرات رایج در سطح شهرستان توسط نیروی انتظامی و .. را می توان نام برد .

 

انتهای پیام/م

 

دیدگاه شما