به گزارش صبح رزن،حسن لطفی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی روزنامه «ابتکار» با اشاره به این موضوع که تصویب و اجرای طرح سلامت روان در جامعه کنونی ناممکن است، می گوید: «سیستم آموزشی ما بسیار ضعیف است و این موضوع در قانون هم به خوبی دیده نشده است. ما در صدد هستیم تا برای ضمانت اجرایی احکامی که برای معلمان متخلف وضع می شود، ضمانت اجرایی تنظیم کنیم. به این معنی که معلمان و دبیران متخلف پس از سپری کردن حکم های هیات تخالف مدارس و مراحل دادگستری که همان شکایت خانواده دانش آموز است، برای حقوق معنوی از دست رفته دانش آموزان نیز قوانینی وضع کنیم. چرا که دانش آموز ضربه روحی خورده و معلم خاطی باید پاسخ گوی این ضربه به دانش آموز باشد.»
نماینده مردم رزن در مجلس دهم در ادامه می افزاید: « نظام آموزشی باید توجه خود را معطوف به بالا بردن سطح یادگیری دانش آموزان کند اما این نظام آموزشی چون با مشکلات زیادی روبه رو است، موفق عمل نخواهد کرد و مواردی چون تبیه دانش آموزان به گوش می رسد. طرح سلامت روان نیز در جامعه کنونی ناممکن جلوه می کند چرا که یک معلم با مشکلات متفاوت از جمله نبود مسکن، نبود امکانات مالی برای گذراندن زندگی، حقوق های معوقه و بسیاری دیگر چطور می تواند سلامت روحی و روانی خود را کنترل کند. ما دو ساعت در ترافیک می مانیم، تمام روانمان بهم میریزد، یک معلم نیز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می کند.»
لطفی می افزاید: «ما در ارتباط با ضمانت اجرایی مربوط به تنبیه دانش آموزان با مشکل مواجه هستیم و باید این خلاء پر شود.»
وی در ادامه با اشاره به اینکه کلید حل این مشکلات در دست مجلس، دولت و در نهایت مردم است، می افزاید: «قانون گذار باید زیر ساخت و قوانین را تصویب کند و دولت در اجرای آن تمام و کمال قدم بردارد و در مرحله سوم خانواده ها و جامعه سطح فرهنگ خود را ارتقاء دهند. در نتیجه تا زمانی که این زیرساخت های نظام آموزشی که پر از نقصان است، حل نشود پدیده های اینچنینی طبیعی خواهند بود.»
دیدگاه شما