محمد مددی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد در کمیته علائم مصنوعات طلا و کمیته نظارت استانی نظارت بر عملکرد تولید و توزیع مصنوعات طلا و با حضور نماینده کمسیون قاچاق و رئیس اتحادیه طلا و جواهر، پنج مورد کد شناسایی واحدهای تولیدکننده طلا استان به دلیل عدم فعالیت واحد و تعطیلی دائم آنها ابطال شد و مقرر شد اتحادیه طلا و جواهر ممنوعیت استفاده از این کدها را به این افراد اطلاعرسانی کند.
وی افزود: همچنین در این کمیته 6 مورد کد شناسایی واحدهای تولیدکننده طلا استان به دلیل عدم فعالیت موقت واحد و عدم امکان نمونه برداری تعلیق شد.
مدیرکل استاندارد استان همدان با اشاره به اینکه مدت زمان تعلیق 6 ماه است، گفت: اتحادیه طلا و جواهر موظف شد ممنوعیت استفاده از کدهای تعلیق شده را به سازندگان مربوطه اطلاعرسانی کند.
وی با بیان اینکه کد شناسایی با هدف ایجاد قابلیت شناسایی تولیدکنندگان طلا و جواهر ارائه میشود، اضافه کرد: کد شناسایی 'H' برای تولیدات طلای استان همدان تعریف شده است.
مددی ادامه داد: اختصاص کد شناسایی با تایید کمیته نظارت مربوطه برای تولیدکنندگان طلا و مصنوعات آن و ردیابی این مصنوعات بر اساس فرآیند تعریف شده است.
وی با ذکر اینکه عیارهای رسمی تعریف شده برای طلا 750، 833 و 916 است، تاکید کرد: تولید و عرضه تولیدات طلا خارج از این عیار و بدون کد شناسایی تولیدکننده، ممنوع بوده و با فروشنده و تولیدکننده متخلف برخورد میشود.
مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه آزمایشگاههایی مجاز به تعیین عیار فلزات گرانبها هستند که از سازمان ملی استاندارد گواهینامه تایید صلاحیت دریافت کرده باشند، گفت: مطابق استاندارد ملی شماره 8106، کوپلاسیون برای اندازه گیری طلا در آلیاژهای زینتی طلا است که مقدار طلای موجود در آن بین 333 تا 999 قسمت در هزار جرمی است.
انتهای پیام
دیدگاه شما